Praktijk weer geopend

Ben je op zoek naar (meer) richting, in je werk of privé-leven? Sta je voor belangrijke beslissingen, en je komt er maar niet uit? Wil je in beweging komen en je komt er zelf niet uit? Ben je wel toe aan antwoorden, nieuwe inzichten en handvatten?

Mijn praktijk is weer geopend, met 1.5 meter afstand ?. Je bent van harte welkom voor een coachconsult. Dat is een combinatie van een consult en coaching.

Consult, omdat ik mijn heldere waarneming inzet en jou informatie doorgeef die ik via mijn intuïtieve wijsheid/zesde zintuig uit het ‘wetende veld’ binnenkrijg. Vaak melden ook overleden mensen zich, met de liefdevolle bedoeling je te helpen blokkades te doorbreken.

Coaching, omdat ik niet alleen een doorgeefluik wil zijn, zo van: hier heb je de informatie en daar heb je het mee te doen. Je hebt zelf namelijk altijd keuze in hoe je wilt omgaan met de ‘cadeaus van het leven’. Hoe dan? Daartoe put ik in een coachconsult uit alles wat er in mijn gereedschapskist zit, zoals nlp, systemisch werk, lijfwerk en kennis van het brein.

Je kunt met vragen in uiteenlopende contexten voor een coachconsult terecht. Voor zakelijke vraagstukken leent een coachconsult zich ook uitstekend. Bijvoorbeeld wanneer je voor bepaalde beslissingen staat. Denk aan: voor jezelf beginnen of niet, vraagstukken over de koers van je bedrijf, samenwerkingen of personeel.

Wat ik terugkrijg van mensen met wie ik werk, is dat een coachconsult helderheid, rust, troost, inspiratie of beweging oplevert. Vaak krijg je informatie die je zelf al voorvoelt, maar waar je nog niet goed bij kan of nog geen woorden aan kan geven. Mijn ervaring is: het levert je altijd precies dat op, wat je op dat moment nodig hebt. En soms is dat iets heel anders dan je met je hoofd had bedacht. Ja, daar ‘boven’ zijn ze best slim.

Nieuwsgierig? Meer informatie lees je hier. Of maak direct een afspraak.

“U heeft inderdaad een borstkankertje.” De chirurg zegt het op een bijna lieflijke toon. (...) Maar het grootste deel van de informatie die ik krijg, gaat langs me heen. Ik ben nog blijven hangen bij het woord ‘borstkankertje’.

Je kunt het boek ‘Kanker. Cadeau van het leven’ hier bestellen of bij je lokale boekhandel.

Nathalie_Van_Dam_Boek_V2-1-300x300