Interview FloorZorgt

Voor FloorZorgt, het online magazine voor zorgprofessionals, ben ik geïnterviewd over mijn proces na de diagnose borstkanker en hoe het schrijven van mijn boek daarbij heeft geholpen. Direct naar het interview.

Hoe goed luister jij naar je lijf? Door Corona gaan veel mensen minder makkelijk met klachten naar de huisarts. Terwijl er ziekten zijn die ondertussen als een sluipschutter opereren. Zoals kanker.

Ruim twee jaar terug kreeg ik zelf de diagnose borstkanker. Ik ben dankbaar dat ik naar mijn gevoel heb geluisterd en tijdig actie heb ondernomen. Ook al moest ik een flinke drempel over, geloof me.

Zelf in beweging komen, de regie pakken en de obstakels overwinnen die je mentaal opwerpt voor jezelf: dat is voor mij persoonlijk leiderschap.

Voor FloorZorgt, een online magazine voor zorgprofessionals, ben ik geïnterviewd over mijn proces, en hoe het schrijven van mijn boek Kanker. Cadeau van het leven me heeft geholpen bij het dealen met een nieuwe realiteit: je hebt niet altijd keuze in wat je overkomt in het leven, wel hoe je ermee omgaat.

Lees hier het interview.

“U heeft inderdaad een borstkankertje.” De chirurg zegt het op een bijna lieflijke toon. (...) Maar het grootste deel van de informatie die ik krijg, gaat langs me heen. Ik ben nog blijven hangen bij het woord ‘borstkankertje’.

Je kunt het boek ‘Kanker. Cadeau van het leven’ hier bestellen of bij je lokale boekhandel.

Nathalie_Van_Dam_Boek_V2-1-300x300