Voorkom dat je zelf vastloopt en doe de wintercheck.

Heb jij al de wintercheck gedaan?

Veel mensen geven hun auto, motorfiets, e-bike of fiets vaak meer aandacht dan het meest intensief gebruikte voertuig in hun leven: jij zelf. En het kan niet anders dan dat dit op termijn voor gedoe gaat zorgen. 

Veel mensen geven hun auto, motorfiets, e-bike of fiets vaak meer aandacht dan het meest intensief gebruikte voertuig in hun leven: jij zelf. En dat terwijl jij, jouw eigen motor en de chip die alles aanstuurt, de meeste kilometers maakt, dag in dag uit…Veel mensen gaan echter pas naar de ‘garage’ als er iets urgents is, of als iets grondig mis is. Als het echt, maar dan ook echt niet verder gaat. 

Als je dat herkent, dan weet je vast ook dat dit op zo’n moment vaak een heel grote opgave is. Want als het tegenzit, dan is nog weer een actiepunt erbij vaak teveel. En om hulp vragen al helemaal. Dan moet je voor jezelf echt flink wat drempels over voordat je überhaupt wat aan die kapotte motor kan gaan doen.

Dat is zo jammer. Want het kan ook anders. Door jouw belangrijkste voertuig goed te onderhouden. Juist als er wat kleine rammeltjes zijn die je niet helemaal vertrouwt, waar je geen lekker gevoel bij hebt. Die je dit keer eens niet wegrationaliseert. Zodat je weet: welke hobbels en obstakels er ook op mijn pad komen, ik ben erop voorbereid. En ik heb ook het gereedschap bij me om ermee om te gaan. 

Hoe lang is het geleden dat jij aandacht hebt gegeven aan jouw belangrijkste voertuig? 

Wintercheck nodig? Van techniek heb ik geen kaas gegeten, maar van de menselijke motor des te meer 🙂 In een coachconsult kijk ik versneld wat er onder de motorkap speelt en reik ik je tools aan om sluimerende issues aan te pakken. 

Voor mensen die oprecht geïnteresseerd zijn in mijn werkwijze: ik heb in deze decembermaand nog beperkt plek voor een half uur kosteloos online coachconsult ter kennismaking. Stuur me een bericht als je daarvan gebruik wilt maken. Je bent heel welkom! 

“U heeft inderdaad een borstkankertje.” De chirurg zegt het op een bijna lieflijke toon. (...) Maar het grootste deel van de informatie die ik krijg, gaat langs me heen. Ik ben nog blijven hangen bij het woord ‘borstkankertje’.

Je kunt het boek ‘Kanker. Cadeau van het leven’ hier bestellen of bij je lokale boekhandel.

Nathalie_Van_Dam_Boek_V2-1-300x300