Dankjewel, ik zal er alles aan doen om jou via mijn mails te inspireren!

In de tussentijd…

… kun je alvast wat inspiratie opdoen door mijn podcast te luisteren. Deze podcasts heb ik eerder opgenomen speciaal voor (vrouwelijke) ondernemers die tegenslag ervaren. Maar ook als manager of professional zul je zeker veelvoorkomende vragen en issues rond tegenslag herkennen.

Nathalie van Dam | de podcast

Luister hier alvast een aflevering:

Een samenwerking die niet lekker loopt, een medewerker of teamlid (freelance) met wie het niet gaat, een klant waar je eigenlijk je buik vol van hebt… Eigenlijk voel jij  aan alles: dit is niet goed voor mij. Het kost me energie, piekeren, maakt me onrustig. En toch blijf je in die samenwerkingen hangen. Hoe kan dit toch? Luister hier de podcast. 

Tegenslag kan jou als vrouwelijke ondernemer ook helpen. Huh?! Ja, zowel persoonlijk als in je business. Ook al kun jij je er nu nog niks bij voorstellen! De spirituele kijk waar ik je in meeneem, gaat je hele andere inzichten brengen. Luister snel een van mijn bestbeluisterde podcasts.

Hoe blijf als vrouwelijke ondernemer je bedrijf runnen tijdens tegenslag? Aan de hand van een zeer persoonlijke en plotselinge ervaring – het overlijden van mijn zus – neem ik je hierin mee. En ook al is jouw situatie van tegenslag een andere, er zijn altijd een paar pointers die jou gaan helpen om je bedrijf te blijven runnen. Luister deze heel persoonlijke podcast.