Coaching

Expert in snel herstel

Heb jij privé of in je werk te maken met tegenslag, moeilijke of onzekere situaties?Wil je 1-op-1 doorbreken waar je in vastzit? In coachconsults krijg je diepgaande inzichten, krachtige handvatten en oefeningen voor verandering. Zowel online als live is mogelijk. Je kunt direct je coachconsult of coachtraject aanschaffen en je afspraak inplannen.

Coachconsult

Een coachconsult is een vorm van coaching, waarbij ik ook mijn zesde zintuig inzet om je versneld te helpen met de vraag of het probleem waar jij mee zit. Een coachconsult is geschikt voor jou als je:

  • met tegenslag, moeilijke of onzekere situaties kampt, privé of zakelijk
  • verandering wilt, maar zelf niet weet hoe je dit aan moet pakken
  • een professionele, ervaren coach zoekt die versneld tot de kern komt
  • bereid bent om zelf ook stappen te zetten die nodig zijn
  • tijd wilt besparen door een effectieve vorm van coaching

Hoe werk ik?

Jouw vraag/probleem is voor mij uitgangspunt. Via mijn zesde zintuig krijg ik hierbij ook extra informatie door. In combinatie met mijn jarenlange kennis en ervaring kom ik zo versneld tot de kern van je probleem, waar de sleutel tot verandering ligt.

Om dit verder te realiseren doe ik oefeningen met je, en reik je handvatten aan zodat je zelf verandering kan laten beklijven. Hierbij put ik uit mijn expertise als internationaal gecertificeerd NLP-trainer, NLP-coach en trainer/coach in systemisch werk (familie- en organisatieopstellingen).

Resultaat coachconsult

Een coachconsult zorgt ervoor dat jij weer in beweging komt waar je vastzit. Je ontdekt waar je invloed op hebt en krijgt keuze om op een andere manier om te gaan met je situatie. Op weg naar meer positiviteit, rust, energie, acceptatie en weer meer genieten in je leven. Na een coachconsult kun je vaak langere tijd zelf vooruit. Onderaan deze pagina lees je ervaringen van coachcliënten.

Aanbod

  • Speedcoachconsult, eenmalig, online, 30 minuten: € 75

In een eenmalig speedcoachconsult krijg je direct al inzichten rond je vraag of probleem. Je maakt kennis met mij en mijn werkwijze en ontdekt hoe versnelde coaching ook voor jou werkt.

  • Online coachconsult, 1 losse sessie van 1 uur: € 179

In online coachconsult van 1 uur krijg je meteen 1e handvatten hoe om te gaan met jouw vraag/issue. Je maakt kennis met mij en mijn versnelde coaching, en vindt het fijn vindt als je hier iets langer de tijd voor hebt. Ook als je al eerder een coachtraject hebt gehad bij mij en ‘de zaag scherp wilt houden’ is een los consult een optie.

  • Online coachtraject: 3 sessies van 1 uur: € 450

In een online coachtraject van 3 sessies gaan we aan de slag met jouw vraag/issue en maak je versneld een bijzonder krachtige verandering door, op weg naar wat jij WEL wilt.

Alle genoemde bedragen op deze pagina zijn inclusief 21% btw. Zorg bij een online consult voor een rustige/veilige plek voor jezelf, een goede internetverbinding en bij voorkeur draadloze microfoontjes.

Ben je intermediair of werkgever en wil je coaching voor jouw cliënten of medewerkers? Ik maak hiervoor een offerte op maat. Neem contact op om de mogelijkheden te bespreken.

Koop en plan je coachconsult

Je kunt direct in de webshop een coachconsult of coachtraject kopen. Na aankoop ontvang je een mail met een link naar mijn online agenda. Hier kun je jouw afspraak inplannen.

Veelgestelde vragen

Wat is het verschil tussen een coachconsult en een spiritueel consult?

In een spiritueel consult geef ik je alleen informatie door, of maak contact voor je met een overleden dierbare. Het is dan aan jou hoe je verder gaat hiermee. In een coachconsult combineer ik informatie die ik bij je doorkrijg met coachende vragen, technieken en oefeningen. Ook reik ik je handvatten aan, zodat je zelf verder kan.

Wat bedoel je met ‘zesde zintuig’?

Mijn zesde zintuig is een extra kanaal waardoor ik informatie over je door mag krijgen. Dit kan zijn dat ik beelden bij je zie, gesproken informatie bij je doorkrijg, of iets voel in mijn lijf bijvoorbeeld (helderzien, -weten, -horen, voelen). De informatie die ik doorkrijg, is relevant voor jouw vraag.

Tijdens oefeningen in een coachconsult kan ik in de energie van personen stappen, krijg informatie door over hem of haar, en kan daardoor jou weer sneller op weg helpen. Ook kan ik contact maken met overleden personen, of zij melden zich zelf. Dit zullen ze doen, als ze een boodschap voor je hebben die bedoeld is om jou verder te helpen. Dus in relatie tot jouw vraag.

Wat is NLP en Systemisch Werk?

In coachconsults maak ik onder meer gebruik van technieken uit NLP (Neuro Linguistisch Programmeren) en Systemisch Werk.

NLP is een doelgerichte communicatiemethodiek. NLP is ooit ontstaan door het bestuderen van mensen die succesvol zijn in het behalen van hun doelen. Hieruit bleek dat zij bepaalde uitgangspunten hanteren en op een bepaalde manier denken en doen. Hieruit zijn modellen en methoden ontstaan, die je kunt inzetten wanneer ook jij je doelen wilt behalen of duurzame verandering realiseren.

Bij Systemisch Werk kijk ik hoe jij als individu in een groep functioneert, bijvoorbeeld op je werk, in je relatie of gezin, of binnen je vriendenkring of je vereniging. Blokkades of patronen die jij in het hier en nu ervaart, zijn vaak ontstaan in het gezin (systeem) waarin je bent opgegroeid. Door hiernaar te kijken word jij je bewust van blokkades en krijg je keuze om deze te doorbreken.

Ik heb een andere vraag.

Stuur me gerust een bericht via mijn contactpagina. Dan beantwoord ik graag jouw specifieke vraag.