Coach

Heldere keuzes

Mijn uitgangspunt als coach is: je hebt geen invloed op de ‘cadeaus’ die het leven je geeft, wel heb je keuze hoe je ermee omgaat. Maar soms weet je gewoon niet waar te beginnen, zit je muurvast of kom je er in je eentje niet uit. Als coach zorg ik dan voor helderheid door antwoorden op jouw vragen, en inzichten die ik je breng. Ook reik ik handvatten aan, zodat je zelf (weer) in beweging komt en verder kunt.

Voor wie?

Sta je voor belangrijke beslissingen, zakelijk of privé? Wil je iets veranderen in jouw leven, maar weet je niet hoe of waar te beginnen? Ben je aan het rouwen, omdat je afscheid hebt moeten nemen van een persoon of situatie? Heb je het gevoel dat je er alleen voor staat? Ben je aan het worstelen met jezelf? In een coachconsult kun je met uiteenlopende vragen terecht, bijvoorbeeld over werk, relatie, vriendschappen, je kinderen of familie.

Coachconsult

In een coachconsult krijg je antwoorden en inzichten, en handvatten hoe je verder kunt. Ik kom snel tot de kern door inzet van mijn intuïtieve wijsheid en heldere waarneming: helderzien, -horen, -voelen, -weten. Vaak melden overleden dierbaren zich (on)gevraagd tijdens een consult, met boodschappen om je te steunen en blokkades te helpen doorbreken. Cliënten omschrijven mijn werkwijze als raak en respectvol, integer, liefdevol, met humor, en met beide benen op de grond.

Wat levert het op?

Met de heldere antwoorden, inzichten en handvatten van een coachconsult kun je vaak een lange tijd vooruit. Je krijg altijd precies aangereikt wat je op dat moment nodig hebt. Dat kan zijn: inspiratie, breder zicht op keuzes en mogelijkheden in je leven, weer in beweging komen, knopen doorhakken, keuzes maken, beter omgaan met de ‘cadeaus’ van het leven, of een gevoel van rust, acceptatie of troost. Kortom: je krijgt precies de ingrediënten die jij nodig hebt, op weg naar een fijner en gelukkiger leven.

Coachtraject

De bedoeling van een coachconsult is dat je met de aangereikte informatie en handvatten zelf in actie komt. Bij sommige thema’s is het echter fijn en handig om onder begeleiding hieraan verder te werken. In een coachtraject gaan we in enkele sessies aan de slag met thema’s die tijdens het coachconsult naar boven zijn gekomen. Hierbij zet ik technieken in uit nlp, systemisch werk en lichaamswerk en kennis van het brein.

Supervisie coaches en trainers

Werk je als coach of trainer en loop je in je werk of privé tegen stukken aan? In een of meerdere supervisie-sessies gaan we hiermee aan de slag. Ik kom snel tot de kern van jouw vraag of probleem door inzet van mijn intuïtieve wijsheid en heldere waarneming. Als internationaal gecertificeerd trainer en coach werk ik met technieken uit nlp, systemisch werk, lichaamswerk en kennis van het brein. Hiermee kun je blokkades snel doorbreken en weer focussen op wat belangrijk voor je is.

Kosten

  • Coachconsult (1 sessie van 1,5 uur): € 225
  • Coachtraject als vervolg op een coachconsult:
    • Basic: 3 gesprekken van 1 uur: € 450
    • Intensive: 3 gesprekken van 1,5 uur: € 675
  • Supervisie voor trainer of coach (1 sessie van 1,5 uur): € 225
  • Bedragen zijn inclusief btw voor particulieren. Voor organisaties en zzp-ers zijn genoemde bedragen excl. 21% btw. Je ontvangt een btw-factuur op bedrijfsnaam.

Afspraken vinden plaats in Leiden.

 

Nathalie is een humorvolle, toegankelijke en rake coach. Haar scherpe waarnemingsvermogen en zachtheid bieden veiligheid en vertrouwen om met haar aan dieperliggende thema’s te werken. Zonder oordeel of advies raken haar vragen en boodschappen precies aan waar ik op dat moment (al dan niet onbewust) mee worstel. De inzichten in mijn niet-helpende patronen en de handvatten die ik tijdens de consulten heb verkregen hebben me geholpen om privé en op werk dichtbij mezelf te blijven. Het resultaat is een gevoel van gronding met beter zicht op mijn keuzemogelijkheden en meer contact met mijn waarden en doelen. Voor iedereen die zoekt en maar niet vindt en/of juist (weer) geïnspireerd en gestimuleerd wil worden, beveel ik Nathalie warm aan.

Charlotte Rosalie