Plan nu jouw gratis Speedcoachconsult!

Gefeliciteerd!

Jij bent geselecteerd voor een gratis online speedcoachconsult t.w.v. € 75! Waar loop je in het hier en nu tegenaan? Welke vraag zou je voor jezelf helderheid over willen hebben? Wat wil jij voor jezelf uit dit coachconsult halen? Door het invullen van de vragen heb je voor jezelf daar al onbewust een stap in gezet en  tijdens ons consult gaan we daar op door.

Hoe werk ik versneld?

Om je versneld op weg te helpen zet ik naast mijn zesde zintuig ook acht jaar ervaring in het werken met ruim 800 mensen in als trainer en coach. Ik maak in mijn werk gebruik van technieken uit o.a. NLP, systemisch werk, lichaamswerk, kennis van het brein, transactionele analyse.

Speedcoachconsult is coaching

In ons speedcoachconsult kijk ik waar je op dit moment het meeste mee geholpen bent. Uiteraard zet ik  ook mijn zesde zintuig in, om versneld met je te kunnen werken. Een speedcoachconsult is een vorm van coaching waarbij je zelf bewust wordt van wat er bij je speelt. Let wel: dat is dus iets anders dan een spiritueel consult, waarin ik uitsluitend vertel wat ik bij je doorkrijg.

Vat die koe bij de horens

In de agenda hieronder zie je wanneer jij jouw consult kunt plannen. Doe dit ook meteen, is mijn advies aan jou ;-). Want van uitstel komt vaak afstel en het is nu tijd om door te pakken. Je krijgt altijd binnen 10 minuten bevestiging via mail dus check ook je spambox en voeg mijn mailadres toen aan je vertrouwde adressen.

Plan hieronder jouw gratis online speedcoachconsult!

Afspraakbevestiging

Na het plannen van de afspraak ontvang je altijd binnen 10 minuten een mail ter bevestiging, met de beveiligde Zoom-link. Zo weet je zeker dat het goed is gegaan. Check ook je spambox en voeg mijn mailadres toe aan je vertrouwde adressen. 


Op dit gratis consult zijn de algemene voorwaarden van toepassing. Met het inplannen van jouw afspraak via de kalender ga je hier automatisch mee akkoord.

Ervaringen cliënten

“Voor mijn gevoel stroomden bepaalde dingen niet echt en zaten er blokkades op. Door de sessie met Nathalie is daar meer duidelijkheid over gekomen en heb ik bepaalde keuzes gemaakt. Na de sessie heb ik een samenwerking opgezegd die niet lekker liep. Ook heb ik afscheid genomen van iemand in mijn leven die veel energie kostte. Dat heeft veel rust en ruimte gegeven.

 

Ik heb antwoord gekregen op een aantal best aanwezige levensvragen; die antwoorden hebben veel helderheid gegeven. Nathalie is een fijn mens. Ze geeft precies aan waar de knelpunten zitten, waardoor je echt even door kunt na een sessie. Het voelde allemaal lichter daarna.”

 

Femke, 43 jaar