Gratis spiritueel
“1 vraag consult”

Welke vraag houdt jou momenteel flink bezig?

Waar maak je je zorgen over, pieker je over en kom je zelf maar niet uit? We hebben allemaal wel eens zo’n vraag en dat kan je behoorlijk wat energie en hoofdbrekens kosten. Dat is zonde van je kostbare tijd, toch?

Daarom bied ik periode invullen een gelimiteerd aantal plekken voor een gratis spiritueel “1 vraag consult”. In dit telefonische consult – dus zonder beeld – krijg je direct antwoord op die ene vraag die jou momenteel zo bezighoudt.

Jouw vraag kan gaan over werk, relatie, familie, kinderen, keuzes, een overleden persoon, noem het maar op. Waar ik alleen geen uitspraken over kan doen, zijn tijd en gezondheid.

Je krijgt direct helderheid, want ik vertel je wat ik bij je vraag doorkrijg, met mijn zesde zintuig. Dus je krijgt een extra bron van informatie die je anders niet zou krijgen. Dit kan je richting, rust, hoop, vertrouwen en energie opleveren, waardoor je weer verder kunt.

Het consult duurt maximaal een half uur. In mijn agenda zie je de beschikbare tijden en plekken. Voor deze actie geldt: vol = vol! Dus reserveer snel jouw plek in de agenda, en gun jezelf antwoorden en helderheid.

Ik kijk ernaar uit! Plan nu je afspraak.


Op dit gratis spiritueel consult zijn de algemene voorwaarden van toepassing. Met het inplannen van jouw afspraak via de kalender ga je hier automatisch mee akkoord.

Ervaringen cliënten

“Het spirituele consult bij Nathalie was een cadeautje, zo fijn om via deze weg weer met mijn overleden man verbonden te zijn. Wat mij raakte is dat Nathalie dingen uitsprak die ik zelf al wel aanvoelde, maar niet helemaal op durfde vertrouwen – een hele mooie bevestiging dat alle antwoorden al in ons liggen. Ons gesprek heeft heel veel dingen verduidelijkt, zodat ik nu de stappen kan zetten die nodig zijn.

 

Ik hou enorm van de directe aanpak van Nathalie, haar gevoel voor humor, haar enorme invoelingsvermogen op spiritueel, maar ook emotioneel vlak. Hoe mooi is het dat je via een consult met Nathalie de antwoorden vanuit de ongeziene wereld kunt krijgen, dat voelt als een soort ‘fast track’ en dit gun ik iedereen! Niet twijfelen maar doen!”

 

Nadja, 42 jaar