Is jou iets vervelends overkomen waar je geen invloed op hebt? Of wil je verandering in je leven, maar loop je daarin keer op keer vast? Bespaar jezelf tijd, frustratie, machteloosheid of negatieve gedachten bij acute of ‘zeurende’ tegenvallers. Laat mij je begeleiden zodat je versneld een doorbraak realiseert.

Met mijn zesde zintuig en jarenlange ervaring als trainer en coach breng ik je razendsnel helderheid, inzichten en handvatten hoe jij met je situatie kan omgaan. Ik heb honderden mensen succesvol begeleid bij tegenslag. En spreek ook uit eigen ervaring. Bekijk mijn aanbod of download direct mijn Top 5 Tips bij Tegenslag.

Aanbod

Om te dealen met acute of ‘zeurende’ tegenvallers, reik ik je helderheid, inzichten en krachtige handvatten aan. Hiermee kun jij doorbreken hoe je omgaat met je situatie en met meer vertrouwen verder met je leven. Mijn zesde zintuig is de rode draad in mijn aanbod. Daardoor kom jij versneld tot inzichten en oplossingen die al in jou aanwezig zijn, en bespaar jij jezelf veel tijd en moeite.

Je kunt bij mij terecht voor coachconsults, spirituele consults en trainingen. Online, telefonisch en live, ook in Spanje. Als spreker en auteur inspireer ik je hoe je kan omgaan met tegenslag, aan de hand van de grootste tegenslag in mijn leven. In mijn boek ‘Kanker. Cadeau van het leven’ lees je mijn verhaal.

 

Gratis voor jou

Zit het je in het hier en nu opeens tegen? Loop je voor je gevoel al langer tegen een muur van tegenvallers aan? Weet je niet wat te doen en kom je er niet uit? Je hoeft dit niet allemaal alleen te doen. Speciaal voor jou heb ik mijn belangrijkste lessons learned en meest krachtige handvatten en inzichten op een rij gezet.

BLOGS

Aan de hand van mijn persoonlijke verhalen wil ik je inspireren hoe je kan omgaan met de ‘cadeaus’ van het leven. Of het nu gaat om kleine of grote tegenslag. In gezondheid, werk, vriendschap, relatie of binnen je familie bijvoorbeeld. Met alles wat ik weet en in huis heb, kan ik daar steeds beter en sneller mee dealen. En… ik ben ook maar een mens.

HET BOEK

In het boek ‘Kanker. Cadeau van het leven’ lees je hoe ik met vallen en opstaan leer omgaan met de grootste tegenslag in mijn leven: de diagnose borstkanker. Het boek speelt zich af tegen de achtergrond van mijn behandeltraject.

Er komen thema’s in terug als: de rollercoaster aan emoties, rouw, negatieve gedachten, leven en dood, angst en vertrouwen, hulpbronnen, verlangens en zingeving. Nieuwsgierig? Je kunt hier een preview downloaden.