Plan je kennismakingsgesprek

Training in Valencia: Volg je verlangen

Veel mensen komen pas door allerlei tegenslag in contact met hun verlangens. Maar waarom zou je daarop ‘wachten’? Je leeft nu! Wat is jouw verlangen? En wat staat je nog in de weg om het te volgen? Welke stappen zou je kunnen zetten? Je ontdekt het tijdens de training Volg je verlangen, 5 t/m 8 oktober in Valencia.

Gratis online kennismaking

Heb je nog vragen over de training? Twijfel je of dit iets voor je is? Of wil je eerst met mij kennismaken voordat je mij je ja-woord geeft 😉 Plan dan een 30 minuten durende online kennismaking in mijn agenda hieronder in.

Plan je afspraak

Plan hieronder je afspraak. Let op; je ontvangt binnen 10 minuten altijd een bevestigingsmail, zo weet je dat het goed is gegaan. Check ook de spambox van je mail.


Op deze gratis kennismaking zijn de algemene voorwaarden van toepassing. Met het inplannen van jouw afspraak via de kalender ga je hier automatisch mee akkoord.

Ervaringen cliënten

“Voor mijn gevoel stroomden bepaalde dingen niet echt en zaten er blokkades op. Door de sessie met Nathalie is daar meer duidelijkheid over gekomen en heb ik bepaalde keuzes gemaakt. Na de sessie heb ik een samenwerking opgezegd die niet lekker liep. Ook heb ik afscheid genomen van iemand in mijn leven die veel energie kostte. Dat heeft veel rust en ruimte gegeven.

 

Ik heb antwoord gekregen op een aantal best aanwezige levensvragen; die antwoorden hebben veel helderheid gegeven. Nathalie is een fijn mens. Ze geeft precies aan waar de knelpunten zitten, waardoor je echt even door kunt na een sessie. Het voelde allemaal lichter daarna.”

 

Femke, 43 jaar