In het 1-op-1 Leiderschap-traject leer je steviger staan in je leiderschap als ondernemer, manager of professional

Sta steviger in jouw rol als ondernemer, manager of professional en neem beslissingen die daarbij passen, door mijn 1-op-1-begeleiding in het Leiderschap-traject.

 

In dit traject coach ik je online, telefonisch en via Whatsapp bij thema’s waar je in je werk als ondernemer, manager of professional steeds tegenaan loopt.

 

In drie maanden tijd neem je steviger jouw plek in als (zelf)leider, doordat je bewust wordt wat je hierbij nog op een diepere laag in de weg staat. Je leert zelf jouw blokkades te doorbreken, zodat je ook na het traject de regie houdt.

 

Door extra informatie die ik bij jou en je zakelijke vragen in consults doorkrijg, neem je vol vertrouwen zakelijke beslissingen en maak je versneld stappen in jouw persoonlijke en zakelijke groei.

 

Het leiderschap-traject brengt je meer schwung in jouw werkzaamheden en zorgt voor meer plezier en energie!

Zorg dat je meer in contact komt met je kwaliteiten, jouw rol als leider pakt, en vanuit ‘stevigheid’ beslissingen neemt met hoofd en hart.

Leiderschap betekent dat jij jouw plek en rol pakt, in jouw eigen bedrijf, of in de organisatie waar jij werkt en dat je vanuit die rol beslissingen neemt. Dat klinkt vanzelfsprekend, maar om allerlei  ‘blokkades’ in jezelf gebeurt dit niet altijd.

 

Als jij ‘wiebelig’ staat in beslissingen die grote impact hebben op business, financiën of mensen, dan voelen (interne) klanten, teamleden, medewerkers, of relaties dit onbewust aan. Het is lastig om hen vanuit die energie ‘mee te krijgen’.

 

Twijfel je aan jezelf, of voel je je ongemakkelijk in jouw rol, of onzeker over jouw beslissingen, dan voel je zelf vaak ook wel dat dit niet de energie is waarmee je succesvol resultaten behaalt.

 

Het is daarom essentieel dat je vanuit de juiste plek als ondernemer, manager of professional vanuit stevigheid en vol vertrouwen de juiste beslissingen neemt.

 

Als leiderschapsexpert en zakelijk medium begeleid ik je in het Leiderschapstraject bij het steviger staan in jouw leiderschap en het doorbreken van wat je daarin (onbewust) blokkeert.

 

In drie maanden tijd krijg je inzichten en krachtige handvatten waar je niet alleen nu, maar ook de rest van je werkzame bestaan en leven profijt van hebt.

 

Als zakelijk medium krijg ik razendsnel door waar de angel van jouw issues zit. En als internationaal gecertificeerd NLP-trainer, en trainer en coach in systemisch werk, reik ik je handvatten aan hoe je jouw blokkades zelf doorbreekt.

 

Ook krijg je van mij als zakelijk medium relevante, extra informatie aangereikt bij beslissingen waar je voor staat. Zodat je in jouw positie vanuit stevigheid en vol vertrouwen de juiste beslissingen neemt.

“Ja, dit wil ik! Laten we kennismaken.”

Hoe herken jij dit:

Al ben je nog zo’n doorgewinterde ondernemer, manager of professional, je bent ook gewoon een mens. Dat betekent dat er bepaalde triggers zijn, die jou als een voltreffer raken, waardoor je twijfelt en onzeker wordt over je capaciteiten. En maar lastig besluiten neemt.

Triggers zijn bijvoorbeeld mensen die het niet eens zijn met jouw beslissingen. Klagende klanten, collega’s, medewerkers, opdrachtgevers. Teamleden of medewerkers met ‘een grote mond’. Mensen die zich anders voordoen dan ze zijn. Ellebogenwerk of politieke spelletjes.

 

Triggers waardoor je ineens veel minder stevig staat in jouw rol als ondernemer, manager of professional.

 

Je gaat twijfelen aan jezelf en je capaciteiten als ‘leider’, voelt je onzeker. Of je voelt je juist moedeloos, opgefokt of onrustig, omdat je niet begrijpt wat je toch zo raakt en waarom het je steeds niet lukt dit te veranderen.

 

Op zulke momenten komen vaak ook negatieve gedachten langs, waarvan je met je hoofd kunt bedenken dat deze nergens op slaan. En toch zijn ze er. Niet-helpende gedachten zoals: “Ik ben niet goed genoeg”, “Het zal wel aan mij liggen” of “Ik ben geen goede manager/ondernemer.”

 

Daar waar je normaliter stevig in je schoenen staat, schiet je vaak in niet-helpend gedrag.

 

Denk aan anderen pleasen, zichzelf onzichtbaar maken of belangrijke beslissingen vermijden. En zelfs al herken je van jezelf: niet handig, ik wil dit niet. Dan doe je het toch.

Door triggers gebeurt er iets met je waardoor je op zulke momenten uit contact bent met wie je bent, wat je wilt en wat je belangrijke kwaliteiten zijn. Alsof iets jou in een split second met een sliding onderuit haalt in jouw leiderschap.

 

In het Leiderschaps-traject begeleid ik jou versneld in het steviger staan in jouw leiderschap.

 

Een traject van 3 maanden, waarin we online, telefonisch en via Whatsapp 1-op-1-consults hebben. Ik maak je bewust van wat jou triggert, waardoor je soms in een keer ‘onderuit gaat’. Ook leer je hoe je voortaan zelf jouw blokkades doorbreekt.

 

Ik reik je extra informatie aan met mijn zesde zintuig, waardoor jij versneld doorbraken realiseert in jouw leiderschap en helderheid krijgt over keuzes.

 

Je komt weer meer in contact met jouw kwaliteiten, voelt vertrouwen in jezelf en jouw rol, en vanuit die ‘stevigheid’ neem je ook beslissingen.

Plan je gratis online kennismaking:

Dit is waar jij behoefte aan hebt

Nathalie van Dam

 • Je wilt meer in contact zijn met je kwaliteiten, en je zelfverzekerd voelen in jouw leiderschap.
 • Je wilt vanuit ‘stevigheid’ in jouw positie als (zelf)leider, met zowel ratio als gevoel beslissingen nemen.
 • Je wilt begrijpen waarom je het soms lastig vindt jouw leiderschap te pakken, en leren hoe je dit doorbreekt.
 • Je wilt twijfels, onzekerheid of negatieve gedachten in jouw rol leren loslaten.
 • Je wilt herkennen welke ’triggers’ je uit balans brengen in jouw positie waardoor je dingen gaat denken, voelen en doen die je niet wilt.
 • Je wilt handvatten hoe je voortaan zelf negatieve, gedachten, gevoelens en patronen doorbreekt die kunnen opspelen in jouw leiderschap.
 • Je wilt blijven werken aan je persoonlijke groei, omdat je weet dat dit essentieel is voor jou als ondernemer, manager en professional.

“Je hebt het zelf te doen, en je hoeft het niet alleen te doen.”

Leiderschap-traject: wat is het?

Het Leiderschap-traject is een krachtig 1-op-1-traject van zo’n 3 maanden, speciaal voor jou als ondernemer, manager of professional.

 

In dit traject begeleid ik jou versneld om stevig in jouw leiderschap te staan, en de interne belemmeringen die je hierin ervaart te doorbreken. Zodat jij weer in contact komt met jouw kwaliteiten, vertrouwen voelt in jezelf, en vanuit die ‘stevigheid’ ook beslissingen neemt.

 

Het Leiderschap-traject omvat 3 online coachconsults en 3 telefonische zakelijke consults. Elke twee weken hebben we ofwel een online coachconsult ofwel een telefonisch zakelijk consult aan de telefoon. Elke week kun je mij bovendien een vraag stellen via Whatsapp.

 

Telefonische zakelijke consults

In een zakelijk consult krijg je telefonisch supersnel helderheid en antwoorden op zakelijke vragen en issues die je me voorlegt. Via mijn helderzien, helderhoren, heldervoelen en helderweten krijg ik hierbij informatie voor je door.

 

Hoe jij functioneert in een zakelijke setting wordt ook bepaald door persoonlijke thema’s. Ook kun je vragen stellen aan/over overleden dierbaren. Daar kun je mij ook je vragen over stellen en daar krijg ik ook informatie over door voor je.

 

In een zakelijk consult krijg ik versneld boven tafel wat er onbewust en bewust bij je speelt en wat je juist nu nodig hebt om te doorbreken waar je in vastzit. De helderheid die jou dit geeft, zorgt vaak al voor verandering bij jou en maakt dat je makkelijker besluiten neemt.

 

Online coachconsults

Weten wat er aan de hand is, is belangrijk. Bij thema’s op een diepere laag is meer nodig. In online coachconsults begeleid ik je verder met HOE je kan dealen met jouw issues. Hierbij werk ik veel systemisch (opstellingen) en met NLP. Zodat jij zelf weer in contact komt met jouw kwaliteiten, vertrouwen voelt in jezelf, en vanuit die ‘stevigheid’ ook zakelijke beslissingen neemt.

 

Als internationaal gecertificeerd NLP-trainer, NLP-coach en trainer/coach in systemisch werk (familie- en organisatieopstellingen) heb ik ruim 8 jaar gewerkt met meer dan 800 mensen. Je weet je dus verzekerd van een ervaren begeleider.

 

Whatsapp-consults

Bij het Leiderschap-traject is inbegrepen de mogelijkheid om mij wekelijks via Whatsapp een aanvullende zakelijke vraag te stellen. Als zakelijk medium vertel ik je doordeweeks binnen 48 uur wat ik hierbij doorkrijg. Bij zakelijke beslissingen waar je voor staat heb je zo snel een ‘second opinion’ en een extra bron van informatie.

Leiderschap-­traject: wat is inbegrepen?

 • 3 telefonische zakelijke consults (1 uur)
 • 3 online coachconsults (1 uur via Zoom)
 • elke 2 weken – om en om – een van deze consults
 • wekelijks de optie om via Whatsapp 1 extra vraag stellen
 • totale duur van het traject is 3 maanden

Leiderschap-traject: wat is de investering?

De investering in jouw groei in je leiderschap voor jouw eigen onderneming of de organisatie waar je voor werkt is € 2997 excl. btw.

 

Je ontvangt bij bestelling een factuur op bedrijfsnaam. Het is ook mogelijk om te betalen in 3 termijnen van € 1047 excl. btw.

Aan het einde van het Leiderschap-traject:

 • Sta je steviger in jouw leiderschap als ondernemer, manager of professional.

 

 • Ben jij je meer bewust van persoonlijke thema’s die jou nu nog ‘overkomen’ en in de weg zitten bij jouw leiderschap.

 

 • Weet je beter hoe je bij deze thema’s jezelf sneller herpakt en weer stevig in je leiderschap stapt.

 

 • Neem je vanuit jouw positie als ondernemer, manager of professional met vertrouwen impactvolle beslissingen.

 

 • Heb je meer helderheid en overzicht, en durf je naast je ratio ook meer af te gaan op je ‘buikgevoel’ bij belangrijke beslissingen.

Wat anderen zeggen over mijn begeleiding

“Een coaching door Nathalie is zeer to the point en duidelijk. Ze weet binnen een split second zeer concrete aanwijzingen te geven. Zweverig? Nee absoluut niet.

Ik heb meerdere business coaches gehad die vooral veel praatten en waar ik niet veel mee verder kwam. Nathalie is de meest recht toe recht aan coach tot nu toe en zeer snel.

Na een gesprek met Nathalie zie ik altijd direct voor me wat de logische stappen zijn. Op het gebied van marketing, productonwikkeling, samenwerkingen. Ze schudt je wakker en zet je op scherp. Jij besluit altijd wat past en wat je oppakt.

Het heeft mij weer vleugels gegeven in mijn bedrijf.

Mijn bedrijf bestaat 10 jaar en is succesvol en tegelijkertijd zocht ik naar nieuwe energie en wist ik niet zo goed wat daarvoor vervolgstappen moesten zijn.

Nieuwe energie? Dat heb ik gekregen. Ik heb allerlei concrete acties genomen en uitgezet. Ik heb weer veel meer plezier. Het is voor mij echt heel bijzonder deze coaching. Ik zou het iedereen aanraden!

Ik heb een accountant, een webbouwer, een assistent, een communicatie professional en ik heb Nathalie. Allemaal geven ze advies en ik bepaal zelf wat ik ermee doe. Nathalie laat puzzelstukjes snel in elkaar vallen.

Ik houd van snel en no-nonsens. Dus voor mij een gouden combi! Ik gun iedereen een Nathalie in zijn of haar ondernemersleven!

Lonneke van de Ven
PinkTurtle

Dit Leiderschap-traject is niet voor iedereen

Mocht je nu nog twijfelen, dan richt ik me tot jou. Want twijfel zuigt energie, dus ik help je graag een besluit te nemen. Dit zijn redenen waarom je NIET in het Leiderschap-traject moet stappen:

 • Je verwacht dat ik je ga vertellen wat jij ‘moet’ doen.

 

 • Je bent niet bereid acties te ondernemen om verandering in te zetten.

 

 • Je wacht passief af wat ik je ga vertellen en stelt geen vragen aan mij.

 

 • Je zoekt een business coach die jou marketing- en communicatie strategieën aanreikt.
 • Je staat niet open voor wat ik met mijn zesde zintuig doorkrijg.

 

 • Je staat niet open voor bijv. familie-opstellingen, visualisaties of NLP.

 

 • Je bent niet bereid om elke 2 weken tijd vrij te maken voor een consult.

 

 • Je bent niet bereid om naar jezelf te kijken en naar een diepere laag te gaan.

In al deze situaties is het Leiderschap-traject niet voor jou bedoeld. Dan ga jij teleurgesteld worden in je verwachtingen en ga ik me irriteren. Geen goede combi.

Het Leiderschap-traject is wel geschikt voor jou:

 • Je bent een ervaren ondernemer, manager of professional

 

 • Je wilt versneld stappen zetten in jouw (zelf)leiderschap

 

 • Je staat open voor wat ik met mijn zesde zintuig voor je doorkrijg

 

 • Je vindt het belangrijk zelf de regie te houden over jouw besluiten

 

 • Je zoekt een professionele en ervaren begeleider en sparringpartner
 • Je staat open voor methodieken als NLP, opstellingen, visualisaties.

 

 • Je vindt persoonlijke groei belangrijk en bent nieuwsgierig

 

 • Je bent bereid naar jezelf en een diepere laag te gaan in coaching

 

 • Je wilt extra informatie bij belangrijke zakelijke besluiten

 

 • Je wilt zelf meer op je gevoel kunnen vertrouwen bij beslissingen

Als je hier een ‘ja’ bij ziet, voelt, hoort of weet, dan is dit Leiderschap-traject passend voor jou. En dan ga ik graag samen met je aan de slag. Laten we snel kennismaken!

Over Nathalie van Dam

Leiderschap gaat voor mij over de regie pakken in de rol die je hebt. In werk en leven. Het staat voor mij los van een al dan niet leidinggevende positie. Leiderschap is voor iedereen.

 

Dat begint met het besluit dat je de regie in handen neemt, in werk en leven. Je hebt niet altijd keuze in wat je overkomt, wel hoe je ermee omgaat.

 

Voor mij was dit lange tijd geen vanzelfsprekendheid. Ik heb hierin een lange weg afgelegd. Want leiderschap gaat gepaard met obstakels in je zelf.

 

Mijn weg was er een waarin ik overleefde in mijn ratio en van daaruit beslissingen nam. Ik worstelde met mijn zesde zintuig, wat ik lange tijd wegdrukte uit schaamte.

 

Op het moment dat ik besloot de regie van mijn leven in handen te nemen, veranderde alles.

 

Mijn zesde zintuig bleek een van mijn grootste kwaliteiten, waarmee ik razendsnel informatie doorkrijg over verleden, heden en toekomst.

 

Na een zoektocht van werken in diverse organisaties en als freelancer heb ik als Internationaal Gecertificeerd NLP-trainer, trainer in systemisch werk methodiek (opstellingen) en coach honderden mensen mogen begeleiden in het (her)pakken van hun leiderschap.

 

Als leiderschapsexpert en zakelijk medium komen mijn zesde zintuig en mijn ervaring als ondernemer en het werken in grote, middelgrote en kleine organisaties logisch samen.

 

Ik begeleid je professioneel, nuchter, to the point en met hart en ziel in het nemen van zakelijke beslissingen, en het uit de weg ruimen van blokkades die je ervaart in jouw leiderschap.

 

Authenticiteit, veiligheid, professionaliteit en verbinding zijn voor mij belangrijke waarden in mijn werk. Meer informatie over mij lees je hier.

Veelgestelde vragen & antwoorden

Wanneer kan ik starten met het Leiderschap-traject?

Na je bestelling van het Leiderschap-traject ontvang je een mail met praktische info. Hierin staat ook een link naar mijn online agenda. Hierin kun je zelf de eerste afspraak inplannen. In ons kennismakingsgesprek kan ik je een indicatie geven van de beschikbaarheid die ik op dat moment heb.

Mijn bedrijf staat geregistreerd in het buitenland. Kan ik mij ook aanmelden voor dit traject?

​Ja, zeker. Op de betaalpagina wordt de BTW dan automatisch verlegd (dus dan betaal je geen BTW) zodra je jouw bedrijfsgegevens hebt ingevoerd. ​​​

Duurt het traject altijd 3 maanden?

Ja. De kracht van dit traject is in korte tijd versneld aan de slag gaan. Daarom hebben we om de 2 weken een consult. Door vakantie van jou of van mij kan het zijn dat we die 2 weken niet halen. In dat geval plannen we er zo strak mogelijk omheen.

Hoeveel tijd kost het Leiderschap-traject mij? Is er ook ‘huiswerk’?

Jouw tijdsinvestering is in elk geval de 6 consults van 1 uur, die jij met mij inplant. En de voorbereiding hierop, namelijk jouw vragen en issues waar jij tegenaan loopt.

 

Het kan ook zijn dat ik je in een consult een vraag meegeef voor jou om te laten bezinken, of een suggestie voor iets om in de praktijk wat meer bewust van te worden. Jij hebt de regie over de verandering die jij wilt en bepaalt zelf wat je daarmee doet.

Is er een vast programma in dit Leiderschap-traject?

Jij krijgt van mij 100% 1-op-1-maatwerk. Ik hou altijd jouw doel voor ogen en werk in het moment. Op basis van wat ik bij jou doorkrijg met mijn helderzien, -horen en -voelen tijdens onze consults wordt heel snel duidelijk wat je op dit moment nodig hebt. Hier stem ik methoden en handvatten op af.

Welke methoden en technieken zet jij in het Leiderschap-traject in?

Naast mijn zesde zintuig (helderzien, helderhoren, heldervoelen en contact met overleden dierbaren) zet ik onder als methodieken in: systemisch werk, familie- en organisatieopstellingen, NLP en visualisaties. Ik ben internationaal gecertificeerd NLP-trainer en heb jarenlang erkende opleidingen gegeven in NLP en systemisch werk, als ook incompany trainingen.

Wat is het verschil tussen een telefonisch zakelijk consult en een online coachconsult?

In een zakelijk consult aan de telefoon krijg je extra info, antwoorden en helderheid over de (leiderschaps)vragen die jij hebt en beslissingen waar je voor staat. Ik kom ook direct bij de angel van blokkades in je leiderschap. Hiertoe zet ik mijn helderzien, helderhoren en heldervoelen in, of maak contact met een overleden dierbare.

 

In een online consult (via Zoom)  combineer ik informatie die ik bij jou en je vragen doorkrijg met coachende vragen, technieken en oefeningen. Ook reik ik je handvatten aan, zodat je na de consults zelf verandering kan realiseren.

Wat is het verschil tussen wat jij doet en wat een business coach doet?

Als leiderschapsexpert en zakelijk medium is mijn uitgangspunt dat jij expert bent in jouw werkzaamheden en dat jij hier plannen en ideeën over hebt. Dat wat jij zelf of bijvoorbeeld samen met een business coach hebt uitgestippeld. Wat ik doe is jou hierbij extra informatie, toekomstinformatie en een verbrede blik bij geven.

Dankzij mijn zesde zintuig en als internationaal gecertificeerd NLP-trainer, en trainer en coach in systemisch werk, werk ik versneld en gericht met je aan leiderschapvragen en leer je persoonlijke blokkades op dit vlak te doorbreken.

Ja, Je hebt me overtuigd, ik ga ervoor. Plan nu jouw gratis online kennismakingsgesprek

Heb je nog vragen over het Leiderschap-traject?

Ben je benieuwd of het Leiderschap-traject ook passend is voor jou? Plan direct vrijblijvend jouw online kennismakingsgesprek met me in om duidelijkheid te krijgen hierover. Ik kijk ernaar uit je online te ontmoeten!