Gratis masterclass: Volg je verlangen

Meld je hieronder aan voor de gratis online Masterclass ‘Volg je verlangen’

Volg je verlangen

Ben jij klaar met allerlei gedoe in je leven? Realiseer jij je wat belangrijk voor je is en wat je juist wel wilt? Wil jij nu eindelijk gaan voor jouw verlangen, maar merk je dat het je nu nog niet lukt? In deze masterclass ontdek je hoe ook jij jouw verlangen kan volgen! Meld je hieronder aan.

Inhoud masterclass

  • Welke fases van verlangen zijn er?
  • Wat heb je te doen in elke fase van verlangen?
  • Waarom mislukken zoveel mensen in hun verlangens?
  • Hoe kun jij dit anders doen en wel je verlangen volgen?

Meld je nu aan

Tijdens de masterclass zie jij mijn presentatie. Andere deelnemers en ik zien jou niet. Na aanmelding ontvang je binnen 10 minuten een mail met de link voor de online masterclass. Check ook je spambox en voeg mijn mailadres toe aan je vertrouwde adressen.

Uiteraard behandel ik je gegevens vertrouwelijk, zie hiervoor mijn privacyreglement.Op alle diensten zijn de algemene voorwaarden van toepassing. Met je deelname ga je hier automatisch mee akkoord.

Ervaringen cliënten

“Ik heb bij Nathalie een coachingstraject gevolgd aangevuld met een spiritueel consult. Een magische combinatie, want de verandering die ik heb doorgemaakt de afgelopen 4 maanden is fantastisch. Het aanreiken van praktische tools die je altijd en meteen kunt toepassen in combinatie met Nathalies zesde zintuig zijn voor mij life changing geweest. Veel eyeopeners waardoor er veel meer rust ontstaat en ik van mezelf niet alles meer moet maar mag. En ook voel waar ik heen mag gaan. De antwoorden en duidingen die ik tijdens het spiritueel consult ontving zijn wonderlijk. Zowel de coaching als het spiritueel consult zijn wat mij betreft een absolute aanrader.”

Diane, 47 jaar