Online training

Doorbreek jouw blokkades

Loopt je leven momenteel niet zoals je zou willen? Voel jij een verlangen om dit te veranderen, maar lukt het je steeds niet? Snap je niet waarom en word je er moedeloos van? In de online training Doorbreek je blokkades leer jij te doorbreken waar je nu in vastzit, zodat je kan gaan voor jouw verlangen.

Voor wie?

Je leven loopt momenteel niet zoals je wilt. Bijvoorbeeld in je werk of loopbaan, je studie, je relatie, je liefdesleven, vriendschappen of je lifestyle. Je voelt een verlangen om dit veranderen. Maar het lukt je steeds niet doordat iets in jou je lijkt te saboteren en jou blokkeert. Je snapt niet waarom en het is frustrerend en om moedeloos van te worden af en toe.

Blokkades

In welke blokkades blijf jij vastzitten, waardoor je verlangen om te veranderen steeds mislukt? Zijn het:

  • Stemmetjes in je hoofd: die bijvoorbeeld zeggen dat het toch niet lukt of dat je niet goed genoeg bent.
  • Gevoelens die je ineens overkomen: bijvoorbeeld dat je je onzeker voelt, of bang bent om te falen of je schuldig voelt als je denkt aan wat jouw verandering voor gevolgen zal hebben voor anderen.
  • Patronen waar je zomaar inschiet: bijvoorbeeld dat je anderen gaat pleasen en daarmee je eigen verlangens negeert.

Het overkomt je

Met je hoofd kun je bedenken dat die blokkades nergens op slaan. En toch gebeurt het. Steeds weer. Je hebt het gevoel dat het je overkomt en je blijft vaak ook lang hangen in die gedachte, gevoelens of patronen. Zelfs als je podcasts luistert, iets aan mindset doet, of er boeken over leest: het lukt je maar niet om die persoonlijke blokkades te doorbreken.

Zo lukt het wel

Er is gelukkig een manier om wel de verandering in te zetten die jij wilt in je werk, relaties, vriendschappen of wat dan ook. Namelijk door te leren hoe je uit die persoonlijke blokkades komt. De afgelopen jaren heb ik in persoonlijke coaching ontdekt dat hier een paar essentiële stappen voor zijn. Deze deel ik met je in een korte, krachtige online training: Doorbreek jouw blokkades.

Inhoud online training

  • Je wordt je bewust van triggers die zorgen dat je in je blokkades komt
  • Je leert de soorten blokkades herkennen waarin jij terechtkomt
  • Je gaat begrijpen waarom het je tot nu toe niet lukt ze te doorbreken
  • Je ontdekt hoe je jouw blokkades wel kan doorbreken
  • Zodat je in contact kan komen met dat wat jij wel wilt: jouw verlangen

Video’s en werkboek

De training bestaat uit een masterclass (video), een digitaal werkboek (30 pagina’s) met oefeningen, en een video waarin ik je meeneem en begeleid in de oefeningen in het werkboek. Het werkboek kun je downloaden. De video’s zijn tot een jaar na aanschaf toegankelijk.

Tijdelijke introductie prijs

De introductieprijs voor deze training is € 199 incl. btw. Een factuur op bedrijfsnaam is mogelijk. Je kunt de training hieronder bestellen . Je krijgt dan via mail direct toegang en kunt ermee aan de slag wanneer het jou uitkomt.

Eerste stap

Wat gaat het voor jou allemaal mogelijk maken als jij jouw blokkades kan leren doorbreken en wel je verlangen om te veranderen kan volgen? Als jij een verandering wilt, heb je nu andere stappen te nemen. Anders zit je er over een jaar hetzelfde bij. Zet vandaag die andere, eerste stap en ga aan de slag met het doorbreken van je persoonlijke blokkades.