Online training

Eerste Hulp Bij Tegenslag

In de online training Eerste Hulp Bij Tegenslag leer je de meest krachtige handvatten, inzichten en praktische oefeningen om direct te dealen met jouw tegenslag. Het zijn de eerste stappen die jij kunt zetten op weg naar meer positiviteit en weer in beweging komen, op een manier die wél werkt voor jou.

Voor wie?

Je voelt je overweldigd of overdonderd door iets waar je niet op zat te wachten: tegenslag, op je werk, of in je privéleven. Denk aan: Een scheiding. Ontslag. Gedoe binnen je familie. Gezakt voor je examen. Pech in je ondernemerschap. Een verbroken vriendschap. Een (chronische) ziekte. Verlies van een dierbare.

Je voelt je machteloos en gefrustreerd, want je hebt hier geen invloed op. Je vindt het moeilijk om nog positief te blijven. Voor je gevoel overheerst de situatie je leven nu, alsof je alleen nog maar oog voor hebt voor de tegenslag. Je zit voor je gevoel vast en baalt ervan. Je wilt je situatie doorbreken. Maar hoe dan?!

Eerste Hulp Bij Tegenslag

In de online training Eerste Hulp Bij Tegenslag leer je de meest krachtige handvatten, inzichten en praktische oefeningen om direct te dealen met jouw tegenslag. Het zijn de eerste stappen die jij kunt zetten om anders met jouw situatie om te gaan. Die jou helpen op weg naar meer positiviteit en weer in beweging komen. En dit alles op een manier die wél werkt voor jou.

Beproefde methoden

De inhoud bestaat uit beproefde methoden: deze hebben mij geholpen bij de grootste tegenslag in mijn leven: de diagnose borstkanker. Ik heb toen verschillende gereedschappen uit mijn praktijk als trainer en coach ingezet, o.a. afkomstig uit NLP, systemisch werk en kennis van het brein. Hierdoor ontdekte ik hoe ik sneller en slimmer kon omgaan met deze tegenslag. Een aantal van de meest krachtige gereedschappen deel ik in deze training.

Direct toepasbaar

De training bestaat uit een serie video’s die je in je eigen tijd en tempo kunt volgen. Hierin leg ik methoden uit die je kan inzetten om met tegenslag om te gaan. Je gaat herkennen en begrijpen wat er bij je aan de hand is en hoe je nu dingen doet. Daardoor krijg je keuze om dingen anders te gaan doen. Hoe? Dat doe ik door je een aantal effectieve en praktische oefeningen mee te geven, zodat je direct stappen kunt zetten.

Wat levert Eerste Hulp Bij Tegenslag je op?

Na afloop van de training:

  • Heb je een aantal krachtige handvatten om te dealen met tegenslag.
  • Heb je keuze om anders om te gaan met je situatie.
  • Ben je je bewust van waar je wél invloed op hebt.
  • Weet je wat je kunt doen om positief te blijven.
  • Weet je hoe je jouw stemming kunt beïnvloeden.
  • Kun je verder kijken dan alleen de tegenslag.
  • Kun je weer in beweging komen.
  • Heb je de eerste stappen gezet op weg naar acceptatie .

Startdatum en prijs EHBT

Momenteel is de training Eerste Hulp Bij Tegenslag in ontwikkeling. Blijf als eerste op de hoogte van de startdatum en prijs. Meld je hieronder aan en je krijgt vrijblijvend nieuws over deze training.