Warning: include(): Failed opening '/var/www/vhosts/nathalievandam.nl/httpdocs/wp0821/wp-content/plugins/visucom-smart-sections/vc_elements/gusta_wc_product_rating.php' for inclusion (include_path='.:/opt/plesk/php/8.0/share/pear') in /var/www/vhosts/nathalievandam.nl/httpdocs/wp0821/wp-content/plugins/visucom-smart-sections/init/shortcode-mappers.php on line 54
Preview: Kanker. Cadeau van het leven - Nathalie van Dam | Expert in snel herstel bij tegenslag

Kanker. Cadeau van het leven

Een preview

Nathalie_Van_Dam_Boek_V2-1

Grootste tegenslag

Download gratis de preview van het boek ‘Kanker. Cadeau van het leven’. Hierin lees je hoe ik met vallen en opstaan leerde omgaan met de grootste tegenslag in mijn leven.

Kanker. Cadeau van het leven

In het boek ‘Kanker. Cadeau van het leven’ lees je hoe ik met vallen en opstaan leer omgaan met de grootste tegenslag in mijn leven: de diagnose borstkanker. Het boek speelt zich af tegen de achtergrond van mijn behandeltraject. Er komen thema’s in terug als: de rollercoaster aan emoties, rouw, negatieve gedachten, leven en dood, angst en vertrouwen, hulpbronnen, verlangens en zingeving.

Door de diagnose kanker kom ik in contact met mijn grote verlangen. Maar om daar te komen moet ik langs obstakels als angst, verdriet, boosheid, schuld en schaamte. Gelukkig zijn er hulpbronnen waar ik rijkelijk uit kan putten. Zoals het contact met mijn vrienden. En ook mijn intuïtieve wijsheid, die in de aanloop naar de diagnose al van onschatbare waarde blijkt te zijn.