Tijdelijke actie:

Zakelijk consult proef

abonnement

Stel als gevestigde ondernemer, leider of zakelijk professional twee weken lang twee zakelijke vragen over je bedrijf, teamleden en/of werkzaamheden via de app.

 

En krijg doordeweeks* binnen 24 uur concrete antwoorden en informatie die jou helpt om impactvolle, zakelijke beslissingen te nemen.

 

Ontdek nu tijdelijk voor € 297 (ex btw) het zakelijk consult proefabonnement. Dit eindigt automatisch na twee weken.

Als ondernemer of leidinggevende heb je de hele dag door belangrijke beslissingen te nemen. Beslissingen die vaak niet alleen een impact hebben op jou, maar ook op anderen.

 

Als je regelmatig voor zulke beslissingen staat, die grote gevolgen hebben voor business, mensen of financiën, is het afbreukrisico groot en belangrijk dat je de juiste beslissing neemt.

 

Je hebt bevestiging nodig of je gevoel juist is, wilt weten welke beslissingen kansrijk zijn of niet, en zoekt extra info die nodig is om vol vertrouwen de juiste beslissingen te nemen.

 

Met het zakelijk consult proefabonnement weet je zeker dat je snel antwoorden en extra informatie krijgt bij impactvolle, zakelijke beslissingen. Bijvoorbeeld:

 

 • Informatie bij de beslissingen waar je voor staat. Extra informatie over bijvoorbeeld teamleden, teams, medewerkers, relaties, prijzen, producten, klanten.

 

 • Toekomstinfo: informatie over welke plannen en ideeën hebben potentie, welke zullen minder rooskleurig uitpakken voor je.

 

 • Informatie over andere factoren die een rol spelen bij jouw zakelijke vragen. Bijvoorbeeld over medewerkers, relaties of anderszins.

 

Het proefabonnement is praktisch, want je stelt je vragen via de app. Je kunt mij gemakkelijk appen terwijl je bijvoorbeeld onderweg bent naar een afspraak.

 

Je krijgt doordeweeks* binnen 24 uur reactie van mij, zodat je snel weer verder kunt.

 

Zo krijg je helderheid over wat je te doen staat, en neem je vol vertrouwen belangrijke beslissingen.

 

Het proefabonnement start met een korte telefonische call, om even kennis te maken. Na jouw bestelling plan je die zelf in. Na onze call kun je direct jouw eerste app-consult starten!

 

 

Ontdek nu tijdelijk 2 weken het zakelijk consult proefabonnement! 

 

Krijg snel helderheid en antwoorden bij zakelijke beslissingen

Als ervaren ondernemer, manager of professional heb je jouw zaken organisatorisch en financieel goed voor elkaar. Je weet wat je wilt, en bent optimistisch ingesteld.

 

Je staat regelmatig voor beslissingen die grote impact hebben op business, mensen en financiën. Het is daarom extra belangrijk dat je steeds de juiste beslissing neemt.

 

Naast je ratio heb je vaak een bepaald ‘buikgevoel’ bij zakelijke besluiten. Maar je twijfelt daar ook wel aan en durft er niet altijd op te vertrouwen. Want wat als dat gevoel niet klopt?

 

Je hebt bevestiging nodig of je gevoel juist is, wilt weten welke beslissingen kansrijk zijn of niet, en zoekt extra info die nodig is om vol vertrouwen de juiste beslissingen te nemen.

 

Het is op jouw level vaak lastig om hier vertrouwelijk met iemand over te spreken, omdat veel mensen juist een belang hebben bij jou en die besluiten. Dat voelt vaak heel ‘eenzaam’.

 

Als zakelijk medium ben ik jouw vertrouwelijke sparringpartner bij impactvolle beslissingen in je ondernemerschap, of als manager of professional. Jouw belang is mijn belang.

Met een zakelijk consult proefabonnement weet jij je snel verzekerd van relevante informatie die ik voor jou doorkrijg bij jouw zakelijke vragen en beslissingen.

 

De extra informatie die je van mij als zakelijk medium krijgt, helpt je om met vertrouwen keuzes te maken. Omdat je een completer en breder beeld hebt van wat er bij jouw keuzes komt kijken.

 

Bovendien is de informatie die ik voor je doorkrijg vaak bevestiging van wat je diep van binnen ‘weet’, maar nog niet goed kan duiden.

 

Dat geeft herkenning en helderheid, ook in je hoofd. Ratio en gevoel komen zo op 1 lijn, waardoor je ook met meer vertrouwen snel knopen doorhakt en dichter bij jezelf blijft. Alles wat we bespreken is uiteraard vertrouwelijk.

 

Met het zakelijk consult proefabonnement heb je twee opeenvolgende weken 1 Whatsapp-consults per week. In een Whatsappconsult kun je mij twee zakelijke vragen stellen.

 

Via het zakelijk consult proefabonnement ontdek je hoe ook jij dankzij een unieke, extra bron van info vol vertrouwen zakelijke beslissingen neemt.

 

We starten met een telefonische kennismaking, daarna gaan de twee weken app-consults direct in. Jouw proefabonnement eindigt automatisch. Je kunt dit proefabonnement eenmalig en tijdelijk uitproberen.

“Mijn samenwerking met Nathalie heeft ervoor gezorgd dat ik sneller betere beslissingen neem, minder twijfel ervaar, meer helderheid heb en beter inspeel op kansen.” Tineke Zwart, business coach.

De afgelopen jaren heb ik met mijn gaven honderden ondernemers, leidinggevenden en professionals geholpen om betere beslissingen te nemen en hun potentieel te benutten.

Als ik nu terugkijk, ben ik zorgvuldig begeleid om te komen waar ik nu sta, als zakelijk medium.

 

Als kind voelde ik al veel aan, waar ik niet veel van snapte. Maar voelen was pijnlijk, en spiritualiteit taboe. Dus ik ging overleven in mijn hoofd en maakte veel rationele keuzes. Na mijn studietijd ging ik werken in grote, middelgrote en kleine organisaties, en in familiebedrijven, in marketing en verkoopfuncties.

 

In mijn werk voelde ik veel aan, en kon ik vaak uittekenen wat er zou gaan gebeuren.

 

Ik verbaasde me er wel eens over dat collega’s dat niet zagen. Maar realiseerde me toen nog niet dat dit niet gebruikelijk was, en dat dit mijn zesde zintuig was dat haarfijn aangaf wat er werkelijk speelde.

 

Na een aantal jaren loondienst switchte ik naar het ondernemerschap.

 

Ik ging werken als freelance copywriter. En kreeg zo vaak terug dat ik exact de juiste snaar raakte in het verwoorden van wat de klant nodig had. Maar ik ‘voelde’ op een bepaald moment dat dit werk een gepasseerd station was. Ik was onrustig. Wat dan wel?

 

Toen ik ‘toevallig’ in de zaal zat bij een paragnost die op een beurs een demonstratie gaf, werd ik wakker geschud.

 

Ze liep opeens op mij af, en snauwde: “Jij bent degene die net zo goed hier op het podium kan staan!” Ik had geen benul wat ze bedoelde. Maar ze triggerde mijn ontdekkingsreis, naar dat intuïtieve. Ik ging steeds meer keuzes maken met mijn gevoel.

 

In mijn ontdekkingsreis switchte ik naar het vak van NLP-trainer.

 

Als internationaal gecertificeerd NLP-trainer gaf ik jarenlang NLP (Master) Practitioners, trainingen in systemisch werk (familieopstellingen), leidde coaches op, en gaf trainingen en workshops in uiteenlopende organisaties. Ook startte ik met 1-op-1-trajecten.

Ondertussen ontwikkelde ik mijn helderzien, -horen, -voelen en -weten meer en meer.

 

Ook contact met overleden personen kwam daarbij om de hoek kijken. Toen ik meer en meer openlijk mee ging werken met mijn zesde zintuig als aanvulling op alle kennis en ervaring die ik in huis heb, besefte ik dat dit een ont-dekking was van dat wat er altijd al was.

 

 

Mijn zesde zintuig is bedoeld om anderen, die veel impact hebben op anderen, versneld mee verder te helpen.

 

Alle ervaringen, zakelijk en persoonlijk, helpen me om de taal te spreken van ondernemer, managers en professionals met wie ik nu werk. En om snel te schakelen naar wat nodig is voor jou om impactvolle beslissingen te nemen.

 

Ik hou niet van zweverig.

 

Mijn werkwijze is altijd nuchter, concreet en to the point. Ook al is mijn werk als zakelijk medium spiritueel van aard, het heeft als doel dat je juist in het hier en nu met beide benen stevig op de grond blijft staan. Mijn werk matcht dan ook vaak het beste met mensen die actiegericht zijn.

 

Mijn werk staat of valt met integriteit.

 

Zakelijke vragen leg je niet zomaar voor aan iemand. Vertrouwelijkheid is voor mij heel belangrijk. Ik heb geen persoonlijk belang bij jouw zakelijke vragen en ben er ook niet om met je ‘mee te praten’. Ik ben er om jou eerlijk en duidelijk door te geven wat ik bij jouw vragen doorkrijg, zodat jij verder kunt.

 

 

Wil je als gevestigde ondernemer, leidinggevende of zakelijk professional ervaren wat ik als zakelijk medium voor jou kan betekenen? 

 

Het zakelijk consult proefabonnement is tijdelijk beschikbaar en kun je eenmalig ontdekken.

 

Na jouw bestelling van het proefabonnement hebben we een korte telefonische kennismaking, die je zelf makkelijk en snel inplant in mijn agenda.

“Na contact met Nathalie zie ik altijd direct voor me wat de logische stappen zijn. Op het gebied van marketing, productontwikkeling, samenwerkingen. Ze schudt je wakker en zet je op scherp.” Lonneke van de Ven, eigenaar PinkTurtle.

Zakelijk consult

proefabonnement

ZO WERKT HET:

√   Bestel je proefabonnement

√   Plan telefonische kennismaking (link in welkomstmail)

√   Aansluitend 2 weken achter elkaar:

√   1 Whatsapp-consult per week

√   Per Whatsapp-consult 2 zakelijke vragen

√   App je vragen wanneer jij wilt

√   Binnen 24 uur doordeweeks* antwoord via app

√   *Vragen vrijdag t/m zondag: reactie uiterlijk maandag

√   Proefabonnement eindigt automatisch

√   Eenmalig uitproberen proefabonnement

 

 

 

 

TIJDELIJKE ACTIE: € 297 EX BTW

JOUW VOORDELEN:

√   Neem vol vertrouwen zakelijke beslissingen

√   Antwoorden en helderheid over zakelijke vragen

√   Bv. over werkzaamheden, teamleden, samenwerkingen

√   Unieke bron van info

√   Snel!

√   Concreet en to the point

√   Extra relevante info bij je vragen

√   Zelf bepalen wat je doet met de info

√   Uiterst vertrouwelijk

√   100% onafhankelijk: jouw belang staat voorop

 

 

 

 

TIJDELIJKE ACTIE: € 297 EX BTW

Wat klanten zeggen over mij

“Sinds een paar maanden helpt Nathalie me in haar ‘zakelijk medium abonnement’. Dit is een product waar ik al langere tijd naar op zoek was.”

De afgelopen jaren heb ik meerdere business coaches gehad, die me allemaal goed verder hebben geholpen, maar op een gegeven moment voelde ik dat ik niet per se wéér een business coach nodig had.

Met een business coach kun je soms ook verder van jezelf verwijderd raken omdat je bewust of onbewust je business coach na gaat doen. Dat wilde ik niet (meer).

Ik heb inmiddels een bedrijf waar ik heel trots op ben en ik wilde vooral bij mezelf blijven. Ik merk alleen wel dat ik op dagelijkse basis grote beslissingen heb te nemen over allerlei dingen.

Hierdoor ervaar ik soms twijfel of er speelt zoveel, dat ik dingen even niet meer goed helder kan zien. Op zo’n moment spreek ik Nathalie in via de app met mijn gedachten en gevoelens en krijg ik binnen 24 uur een uitgebreide reactie terug, die elke keer spot on is.

Ze weet zelfs soms niet eens waarom ze bepaalde dingen doorkrijgt, maar ze helpen me elke keer verder.

Mijn samenwerking met Nathalie heeft ervoor gezorgd dat ik sneller betere beslissingen neem, minder twijfel ervaar, meer helderheid heb en beter inspeel op kansen.

Elke gevestigde ondernemer of leidinggevende zou eigenlijk een Nathalie aan zijn of haar zijde moeten hebben.

Tineke Zwart

Business Coach

“Een coaching door Nathalie is zeer to the point en duidelijk. Ze weet binnen een split second zeer concrete aanwijzingen te geven.”

“Zweverig? Nee absoluut niet. Ik heb meerdere business coaches gehad die vooral veel praatten en waar ik niet veel mee verder kwam. Nathalie is de meest recht toe recht aan coach tot nu toe en zeer snel.”

Met een business coach kun je soms ook verder van jezelf verwijderd raken omdat je bewust of onbewust je business coach na gaat doen. Dat wilde ik niet (meer).

Na een gesprek met Nathalie zie ik altijd direct voor me wat de logische stappen zijn. Op het gebied van marketing, productontwikkeling, samenwerkingen.

“Ze schudt je wakker en zet je op scherp. Jij besluit altijd wat past en wat je oppakt. Het heeft mij weer vleugels gegeven in mijn bedrijf.”

“Mijn bedrijf bestaat 10 jaar en is succesvol en tegelijkertijd zocht ik naar nieuwe energie en wist ik niet zo goed wat daarvoor vervolgstappen moesten zijn.”

“Nieuwe energie? Dat heb ik gekregen. Ik heb allerlei concrete acties genomen en uitgezet. Ik heb weer veel meer plezier. Het is voor mij echt heel bijzonder deze coaching. Ik zou het iedereen aanraden!”

“Ik heb een accountant, een webbouwer, een assistent, een communicatie professional en ik heb Nathalie. Allemaal geven ze advies en ik bepaal zelf wat ik ermee doe.”

“Nathalie laat puzzelstukjes snel in elkaar vallen. Ik houd van snel en no-nonsens. Dus voor mij een gouden combi!”

Ik gun iedereen een Nathalie in zijn of haar ondernemersleven!

Lonneke van de Ven

PinkTurtle Lean-Agile training &  consultancy

Een zakelijk consult proef-

abonnement is niet voor iedereen

Mocht je nu nog twijfelen, dan richt ik me tot jou. Want twijfel zuigt energie, dus ik help je graag een besluit te nemen. Dit zijn redenen waarom je beslist NIET een zakelijk consult proefabonnement bestelt:

 • Je bent startende ondernemer, en zoekt iemand die jou helpt om je business op poten te zetten of verwacht een soort marketing plan.

 

 • Je wilt mij een url appen van bijv. een salespagina of andere uitgebreide zakelijke documenten en weten wat ik hierbij doorkrijg.

 

 • Je hebt zelf geen zakelijke plannen of ideeën, en wilt deze van ‘boven’ horen.

 

 • Je weet niet wat je zakelijke vraag eigenlijk is, stelt geen vragen, of wilt een algemene ‘reading’ over wat ik doorkrijg bij wat jij vertelt.

 

 • Je verwacht inhoudelijke juridische of financiële adviezen.
 • Je verwacht dat ‘ze daarboven’ je gaan vertellen wat je ‘moet’ doen, maakt je hiervan afhankelijk, en geeft de regie uit handen.

 

 • Je staat niet open voor wat er op een diepere laag echt aan de hand is in relatie tot jouw zakelijke vragen.

 

 • Je bent sceptisch, wilt mij ’testen’ , en /of  sluit je af met je energie.

 

 • Je hebt eigenlijk geen zakelijke vragen, maar alleen privé-issues.

 

 • Je wilt weten wanneer iets gaat gebeuren, medische diagnoses, voodoo, je ex terug, winnende lottogetallen, etc.

In al deze situaties is een zakelijk consult proefabonnement niet voor jou bedoeld. Dan ga jij teleurgesteld worden in je verwachtingen. En ga ik me irriteren. Geen goede combi.

Ben je actiegericht, en wil je vol vertrouwen sneller impactvolle zakelijke beslissingen nemen?

 

Dan is het zakelijk consult proefabonnement een geweldige manier om vrijblijvend te ontdekken wat ik als zakelijk medium voor jou kan betekenen!

 

 1. Bestel vandaag nog jouw zakelijk consult proefabonnement.
 2. Je krijgt daarna een linkje om snel jouw telefonische kennismaking in te plannen!
 3. Aansluitend stel je mij twee weken lang jouw twee zakelijke vragen in een app-consult, kort en bondig, met wat context erbij, en ik vertel je wat ik erbij doorkrijg.
 4. Na 2 weken eindigt jouw proefabonnement automatisch.

 

Alleen al stilstaan voor jezelf, wat jouw twee belangrijkste zakelijke vragen zijn, is een belangrijke stap om versneld te groeien en beslissingen te nemen.

 

De extra info en antwoorden die ik voor je doorkrijg, helpen je om dit vol vertrouwen te doen!

 

 

"Elke week stel ik Nathalie zowel zakelijke als persoonlijke vragen en de dingen die zij daarbij doorkrijgt zijn spot on."

Tineke Zwart, Business Coach.

FAQ

Wanneer en hoe kan ik starten met het zakelijk consult proefabonnement?

Je kunt direct na je bestelling van het zakelijk consult proefabonnement jouw telefonische kennismaking met me inplannen. Direct daarna starten jouw twee weken waarin je de app-consults hebt.

Welk soort vragen kan/mag ik jou stellen met dit proefabonnement?

Jouw vragen kunnen bijvoorbeeld gaan over beslissingen waar je voor staat, samenwerkingen, teamleden, medewerkers, je aanbod, pricing, re-organisatie, maar ook twijfels of een bepaald gevoel dat je bij een situatie of persoon hebt. Hoe specifieker jouw vragen, hoe specifieker ik informatie voor je doorkrijg.

Welk soort vragen beantwoord jij niet?

Ik krijg ontzettend veel voor je door, als reactie op jouw vragen. Maar er zijn vragen die ik niet beantwoord. Bijvoorbeeld:

 • Vragen over wanneer iets gaat gebeuren, kan ik niet beantwoorden: ‘boven’ kennen ze geen tijd zoals wij hier.
 • Vragen over het opsporen van vermiste items of mensen, loterijgetallen, voodoo, medische diagnoses/behandeladviezen, etc. beantwoord ik niet.
 • Vragen waarbij je mij bv. een url doorstuurt of een uitgebreid zakelijk document om te vragen wat ik hierbij doorkrijg, vallen buiten de scope van dit abonnement. Uitgangspunt is dat je mij je vraag kan stellen in een app spraakbericht, je kunt dan bv wel vragen of de koers die je nu voor ogen hebt, de juiste is, of wat ik daarbij doorkrijg.

Kan ik mijn app-consults ook 'opsparen', als ik een bepaalde week hier bijvoorbeeld geen gebruik van maak.

Het is niet mogelijk om (app of telefonische) consults ‘mee te nemen’ of op te sparen. Dat is jammer, dat begrijp ik, en ik doe het juist zodat ik er voor jou kan zijn en mijn afspraken kan nakomen. Wanneer klanten consults opsparen en tegelijk deze gaan inzetten, zou het voor mij niet mogelijk zijn om binnen de afgesproken termijn te reageren, of de kwaliteit te waarborgen. Het aantal consults wat ik per dag kan doen is nu eenmaal beperkt, omdat dit ook het nodige van mij vraagt.

Wanneer eindigt het proefabonnement?

Het proefabonnement eindigt automatisch na de twee weken waarin je de app-consults hebt.

Ik wil na het proefabonnement doorgaan. Wat zijn de mogelijkheden?

Het proefabonnement is eenmalig, om te ontdekken hoe de zakelijke consults je helpen. Aansluitend kun je een  doorlopend zakelijk consult maandabonnement afsluiten.

Mijn bedrijf staat geregistreerd in het buitenland. Kan ik ook een proefabonnement bestellen?

​Ja, zeker. Op de betaalpagina wordt de BTW dan automatisch verlegd (dus dan betaal je geen BTW) zodra je jouw bedrijfsgegevens hebt ingevoerd. ​​​

Krijg ik van jou nog tips over hoe ik die app-consult het beste kan doen?

Je ontvangt na je bestelling mail waarin staat hoe jij je kunt voorbereiden op de consults. We hebben eerst ook een telefonische kennismaking, daarin kun je ook nog vragen over de praktische kant/werkwijze rond consults stellen aan me.

Ik ben zelf ook intuitief/spiritueel/sensitief/. Heeft dit proefabonnement wel zin?

Juist als je zelf ook intuïtief/spiritueel/sensitief bent, is het ontzettend fijn en belangrijk dat ook jij bij iemand terecht kunt met jouw vragen. Hoe spiritueel je ook bent, je eigen gedachten en emoties doorkruisen wat jij voor jezelf  ‘doorkrijgt’. Een onafhankelijk persoon die met jou en je situatie meekijkt is dan juist belangrijk.

Ik heb business coach (gehad). Heeft dit abonnement wel zin voor mij?

Info die ik voor je doorkrijg kan gaan over zaken die jij bijvoorbeeld met een (business) coach hebt uitgestippeld, en waarvan jij van mij een second opinion wilt, omdat jij er bijvoorbeeld een bepaald gevoel bij hebt. Dus dit kan juist prima samengaan. Ook werk ik veel met ondernemers die niet weer een business coach nodig hebben, maar meer hun eigen koers willen volgen en daar extra info en helderheid bij kunnen gebruiken.

“Ja, Je hebt me overtuigd, ik ga ervoor!”