Training Volg je verlangen

In Valencia

Volg je verlangen

Heb jij een verlangen, maar merk je dat je keer op keer aanloopt tegen gedachten, emoties of patronen aanloopt waardoor het je niet lukt om er vol voor te gaan? Ben je er klaar voor om die persoonlijke blokkades te doorbreken, zodat je kan gaan voor wat voor jou belangrijk is? Wil je dit doen in een inspirerende setting, waarin je versneld doorbraken kan realiseren? Volg dan in Valencia de training ‘Volg je verlangen’.

Wat is jouw verlangen?

Iedereen heeft verlangens. Een doel of droom, iets waar je hart sneller van gaat kloppen. Ook jij. Misschien gaat dit bij jou over je werk, je relatie of hoe je in contact bent met anderen. Mogelijk voel je je verlangen wel, maar heb je het nog niet uitgesproken. Of weet je nog niet goed wat je verlangen is, maar voel je wel dat de waan van alledag waar je in bent beland toch ook niet de bedoeling kan zijn van je leven?

Waarom lukt het niet?

Waarom lukt het dan nog steeds niet om je verlangen te realiseren? Als je alles met je hoofd had kunnen bedenken, dan had je dit allang gerealiseerd, toch? Blijkbaar is er meer aan de hand. Het kan zelfs voelen alsof je af en toe tegen de stroom in zwemt, met alle obstakels die je tegenkomt. En die blokkades gaan niet over anderen, maar over iets jou waardoor jij niet verder komt.

Hoe zet jij jezelf klem?

Denk aan gedachten waarmee je jezelf volledig saboteert. Wat gaan anderen ervan vinden? Ik ben niet goed genoeg. Wie ben ik om mezelf zo te laten zien. Of misschien schiet je juist vol in de emotie als je wilt gaan voor iets dat jij diep van binnen zo graag wilt. Dat je boos of verdrietig wordt, of merkt dat je volledig in de freeze komt te zitten. Of ben je bang om te falen of juist bang om te stralen?

Een verlangen geeft energie!

Ik weet hoe mooi het is als je in contact bent met je verlangen. Hoeveel energie en levenslust en vervulling dit je kan geven. En ik weet ook hoe frustrerend en superirritant het is, als je er dan niet kan komen! Hoe moedeloos je daarvan kan worden. Het kan opgeven. Omdat je gelooft dat het toch niet voor je weggelegd is bijvoorbeeld.

Geef je op, of ga je ervoor?

Iedereen die een verlangen heeft, komt op weg ernaartoe blokkades tegen. De vraag is wat je dan gaat doen. Laat je jouw verlangen voor wat het is? Ga je door met je leven, terwijl iets in jou blijft ‘knagen’ of onrustig is, omdat je voelt dat je meer in je mars hebt? Dat er iets is wat jij echt, maar dan ook echt, heel graag zou willen?

Wakker geschud

Zelf ben ik wakker geschud toen ik de diagnose borstkanker kreeg. Door die tegenslag kon ik werkelijk voelen wat mijn verlangens waren, hoe belangrijk ze waren, en dat ik daar ook echt voor wil gaan! En ja, ook ik liep en loop dan tegen hindernissen op. Ik heb geleerd hoe ik daar steeds sneller mee kan dealen en dat is het allemaal waard vanwege dat geweldige gevoel dat mijn verlangen oproept.

Doe je niks? Dan gebeurt er niks!

Als mij iets duidelijk is geworden, dan is het wel dat je NU leeft, en als je ergens voor wilt gaan, dat je NU actie onderneemt. Want als ik jou over een jaar spreek en ik vraag: hoe is het met je verlangen? Dan is dat het resultaat van de stappen die je in het hier en nu gaat zetten. Dus wat ga je NU doen? Hoe belangrijk is je verlangen voor jou en wat ben je bereid om hiervoor te gaan doen?

Zet die eerste stap

Alles begint met een eerste stap. Daarom nodig ik je uit om in Valencia met mij ‘op reis’ te gaan. Op weg naar je verlangen. Om letterlijk afstand te nemen van je dagelijkse beslommeringen. Zodat je bewust de tijd en ruimte hebt om contact te maken met jouw verlangen, je blokkades aan te kijken en te leren hoe je deze steeds sneller kan doorbreken. Zodat ook jij kan gaan voor dat wat jij diep van binnen wilt.

Waarom Valencia

Valencia is een inspirerende omgeving waarin je uit de waan van alledag stapt en helemaal in contact kan gaan met jezelf en je verlangen. De sfeer in deze stad met een prachtig oud centrum is fijn en ongedwongen. Het klimaat is er aangenaam. En het is een stad met een heerlijk strand en boulevard, en veel groen, ruimte en plek voor reflectie, voor ontspanning, voor genieten van het goede Spaanse leven en de keuken.

Inhoud training

In 4 dagdelen neem ik jou op een gezellige locatie in een van de mooiste straten van Valencia in een kleine groep mee in een ontdekkingsreis, naar je verlangen.

Tijdens deze training:

 • Ga je in contact met jouw werkelijke verlangen: wat wil ik nu echt
 • Word je je bewust van je blokkades
 • Veel persoonlijke aandacht tijdens de training
 • Ga je begrijpen waarom het je tot nu toe nog niet lukt deze te doorbreken
 • Krijgt je handvatten waarmee je dit voortaan wel gaat lukken!
 • Ontdek je welke eerste stappen je kunt gaan zetten.

Mijn werkwijze

De groep hou ik bewust klein (max. 8 personen), zodat ik veel persoonlijke aandacht kan geven aan jou en jouw persoonlijke proces. Ik werk veel met mijn zesde zintuig om je versneld op weg te helpen in jouw reis, en zet hiernaast methodieken en oefeningen uit onder meer systemisch werk, opstellingenwerk, lijfwerk, NLP, priming en visualisaties. Hier lees je meer over mijn achtergrond.

Voor wie is deze training

 • Je voelt dat je een verlangen hebt, maar kan er niet goed bij komen
 • Je bent bezig met je verlangen, maar je loopt hierbij tegen je persoonlijke stukken aan:
  • Je schiet in emoties of gevoelens: je wordt bijvoorbeeld bang, boos, verdrietig of voelt je onzeker of schuldig
  • Je saboteert jezelf met gedachten, bijvoorbeeld: ik kan het niet, ik ben niet goed genoeg
  • Je schiet in gedrag dat je totaal niet helpt, zoals: anderen pleasen, steeds harder werken, jezelf terugtrekken, jezelf klein of onzichtbaar maken
 • Je hebt al het nodige gedaan aan persoonlijke ontwikkeling of mogelijk werk je als coach of trainer, maar loopt toch weer vast als je voor je verlangen wilt gaan
 • Je zoekt echte verdieping in jouw persoonlijke proces
 • Je bent klaar om met je blokkades aan de slag te gaan
 • Je staat open voor een versnelde aanpak en doorpakken
 • Je staat open voor wat ik met mijn zesde zintuig bij je doorkrijg
 • Je schuwt een directe en soms confronterende aanpak niet
 • Je voelt dat het tijd is om nu eens tijd en aandacht voor jezelf vrij te maken
 • Je houdt van een andere omgeving ontdekken, reizen of genieten

Dagindeling

Je volgt van 9.30 – 13.30 uur de training in een mooi, statig pand in het centrum. De rest van de dagen heb je tijd voor jezelf en Valencia. Om te doen wat voor jou werkt. Is dat uitgebreid lunchen, reflectie, ontspanning, wandelen, op een terrasje hangen, naar het strand, of misschien een hapje of drankje doen met andere deelnemers? Jij kiest en bepaalt want zo werkt dat als je een verlangen hebt.

Extra’s: 2 gave tours

Naast de training is bij het programma een begeleide fietstour langs highlights en een gezellige stadswandeling inbegrepen. Even helemaal eruit en op deze manier laat je onbewust of bewust ook bezinken wat je tijdens de training allemaal meekrijgt. Laat je deze tours liever aan je voorbijgaan, dan is dat ook prima natuurlijk! Doe wat voor jou goed voelt en werkt.

Prijs

Voor de training is de investering in jezelf € 795 incl. btw. Een factuur op bedrijfsnaam is mogelijk. Hierbij is inbegrepen:

 • 4 dagdelen training, van 9.30-13.30 uur
 • Koffie, thee, water en snacks tijdens de training
 • Veel persoonlijke aandacht tijdens de training
 • Fietstocht langs de highlights van Valencia
 • Gezellige stadswandeling

Gratis check-up

Meld je aan voor de training en ontvang gratis een online check-up van een half uur t.w.v. € 79, een paar weken nadat je de training hebt gevolgd.

Wat regel je zelf?

Reis en verblijf regel en betaal je zelf, naar eigen wens. Tips voor reis en verblijf in Valencia ontvang je na het boeken van jouw plek tijdens de training. Een reis- en annuleringsverzekering is verplicht. Advies is om flexibele tickets en verblijf te boeken.

Cadeau

Deze reis wordt een cadeau aan jezelf. Hoe lang is het geleden dat je zoiets aan jezelf hebt gegeven?

Algemene voorwaarden

Op deze reis zijn mijn algemene voorwaarden van toepassing, waarin ook trainingen in het buitenland zijn omschreven. Je leest de algemene voorwaarden hier.

Review ‘Volg je verlangen’

Ik volgende mijn verlangen en ging naar Valencia!

“Nathalie leerde ik een paar maanden geleden kennen tijdens een telefonisch consult. Ik had een werkgerelateerde vraag en was benieuwd of zij mij verder kon helpen. Direct was ik onder de indruk van haar manier van afstemmen, kijken en teruggeven van wat er nodig was. Ik had er veel aan en kon tips toepassen. De afgelopen maanden trok ik met enige regelmaat aan de bel en kon ik weer verder.”

“Toen ik de training in Valencia voorbij zag komen, was mijn eerste gevoel: ‘Daar moet ik heen.’ Direct daarna was dat gevoel weg, omdat mijn ratio het overnam en er van alles van vond. En dat is precies de reden geweest dat ik juist wél ben meegegaan. Misschien was het tijd om veel vaker te vertrouwen op dat eerste gevoel en nu eens door te pakken met wat ik echt wil, of nog meer wil: mijn verlangen dus.”

“Het verlangen dat je hebt is voor ieder mens anders. Voor mij ligt mijn verlangen in verdieping in mijn werk. Als ondernemer en in het soort werk dat ik doe – het coachen en begeleiden van jonge mensen – kom ik daarin uiteraard veel persoonlijke stukken tegen. En natuurlijk zijn die persoonlijke stukken al meerdere malen voorbij gekomen. Natuurlijk heb ik daar al regelmatig mijn licht over laten schijnen. Maar sommige overtuigingen zijn toch behoorlijk hardnekkig en steken de kop op als je ze niet verwacht.”

“In Valencia, in een kleine setting, is Nathalie zeer zorgvuldig aan het werk gegaan met ons. In vier dagdelen begeleidde ze ons in het kennismaken met onze verlangens, het aankijken en aangaan van onze triggers en blokkades, het afscheid nemen van onze overtuigingen en vol gaan voor het gezonde deel in ons waar dat verlangen zit. Ik ben versneld met dit verlangen aan het werk gegaan en ben zo ontzettend dankbaar voor wat het mij gebracht heeft.”

“Een logisch vervolg hierop zou zijn: ‘Ik zou het iedereen aanraden.’ Maar toch is dat niet het geval. Ik zou het mensen aanraden die er klaar voor zijn om hun beperkende overtuigingen overboord te gooien en vooral open te staan voor het hele pakket. Nathalie pakt door en dat is goed, maar ook confronterend. Het is de bedoeling dat je er ook echt iets mee gaat doen.”

“Dus als je niet bang bent voor een echte verdieping, in een kleine setting dan is deze training wel voor jou. Het grote voordeel is dat deze training in Valencia wordt gegeven. Je zit met elkaar in een bubbel waardoor het hele proces veel sneller gaat dan anders. Tevens kun je na de training genieten van een prachtige stad.”

“Ik kan alleen maar zeggen: Nathalie, dank je wel voor al je inzichten, voor je doorpakken, voor je kundigheid als coach en het steeds weer terug kunnen gaan naar dat stuk waar het werkelijk over gaat: Volg je verlangen!”

Lieve groet,
Marieke Martens, 50 jaar