Training in Spanje

(Valencia)

Sneller en slimmer omgaan met tegenslag

Wil jij leren hoe je kan omgaan met tegenslag? En wil je dat doen in een inspirerende setting? Even helemaal weg van je vertrouwde omgeving? Jezelf iets gunnen, juist omdat je met tegenslag te maken hebt (gehad)? In een kleine, groep gelijkgestemden? Dan is de training Sneller en slimmer omgaan met tegenslag , op locatie in Valencia, Spanje, helemaal voor jou!

De locatie: Valencia

Valencia is een heerlijke stad om te verblijven! Je kunt er genieten van het mooie, oude centrum, terrasjes en tapas in hippe en upcoming wijkjes, jezelf vergapen aan architectonische hoogstandjes, slenteren over de boulevard, genieten van het strand, jezelf storten in Spaanse shoppingsferen, of mindful musea bezoeken. In deze inspirerende setting kom je meteen al in een heel andere stemming. Hierdoor staat je brein meteen al meer open om te leren en te veranderen.

Het programma

In het programma is er ook voldoende tijd ingebouwd voor jezelf. Zo kun je genieten van de mooie stad waar je bent en ondertussen ook laten bezinken wat je allemaal meekrijgt tijdens de training. Ik ben groot voorstander van wat werkt wel, en nodig je uit om tijdens de training de tijd te pakken voor jezelf die je nodig hebt.

Inhoud training

De gebeurtenis zelf, daar kan je niks aan doen. Wel kun je kiezen hoe je ermee omgaat. Wat kun je wél doen? In deze training ga je aan de slag met tegenslag. Niet door er vol in te duiken. Want van gerommel in de vuilniszak wordt niemand beter, toch? Wel ga je ontdekken hoe je met de vuilniszak om kan gaan.

Krachtige handvatten

Je krijgt krachtige handvatten om sneller en slimmer met tegenslag om te gaan. Ik reik je verschillende gereedschappen aan, zodat je brede keuze hebt om anders om te gaan met je situatie. Ik maak tijdens de training gebruik van methoden als NLP, Systemisch Werk, lichaamswerk en mijn zesde zintuig. Hiermee kun jij op een diepere laag versneld verandering inzetten bij jezelf.

Groep deelnemers

De training is in een groep deelnemers. Het fijne van een groep is dat je er niet alleen voor staat. Je vindt herkenning en erkenning van wat je doormaakt. En er is ook ruimte voor humor en luchtigheid, want in zo’n stemming staat je brein meer open om te leren en te veranderen. Tijdens oefeningen met elkaar kun je dat wat je leert direct in de praktijk brengen, in een veilige setting.

Resultaten training

Na afloop van de training:

  • Heb je keuze om anders om te gaan met je situatie.
  • Ben je je bewust van waar je wél invloed op hebt.
  • Weet je wat je kunt doen om positief te blijven.
  • Weet je hoe je jouw stemming kunt beïnvloeden.
  • Kun je verder kijken dan alleen de tegenslag.
  • Kun je weer in beweging komen.
  • Heb je de eerste stappen gezet op weg naar acceptatie.

Praktische info

Er is ruimte voor maximaal 10 deelnemers. Data, locatie en prijzen, en meer info over reis en verblijf worden binnenkort bekendgemaakt. Blijf als eerste op de hoogte van praktische info over deze training: laat hieronder je gegevens achter.