Spreker

Diepgang en humor

Als spreker breng ik mijn persoonlijke verhalen in. Niet ter meerdere eer en glorie van mezelf. Wel ter illustratie van wat je kan overkomen in dit leven, en dat je keuze hebt in hoe je hiermee omgaat. Dat is niet altijd makkelijk. Want hoe doe je dat dan? Daartoe breng ik als spreker ook handvatten in uit mijn coachpraktijk, waar je als toehoorder iets aan hebt.

Werkwijze

Als spreker zet ik de ervaring in die ik afgelopen jaren heb opgedaan tijdens het trainen van groepen in persoonlijke ontwikkeling. Wat je van mij mag verwachten als spreker, is een combinatie van diepgang en humor. Ik schuw niet om naar de kern te gaan. Ook de wat zwaardere kost kan ik met een respectvolle luchtigheid brengen. Verbinding met toehoorders is voor mij belangrijk.

Onderwerpen

Onderwerpen waar je mij als spreker voor kunt inhuren, zijn veelal gerelateerd aan mijn boek ‘Kanker. Cadeau van het leven’. Luisteren naar je gevoel, omgaan met tegenslag, verlies en rouw, het geheim van goed contact: het zijn slechts een paar mogelijke voorbeelden van thema’s. Ik stem onderwerp en verhaal graag af op toehoorders, of sluit aan bij een specifiek dagprogramma.

Voor meer informatie en boekingen: