Spreker

Tegenslag

Als spreker inspireer ik hoe je kan omgaan met tegenslag of ongewenste verandering. Ter illustratie breng ik mijn persoonlijke verhaal in: hoe ik ben omgegaan met de diagnose borstkanker en wat mij hierbij heeft geholpen. Deze handvatten zijn van toepassing op elke vorm van tegenslag. De rode draad is: je hebt altijd keuze in hoe je omgaat met tegenslag.

Ervaringsdeskundige

In mijn boek ‘Kanker, cadeau van het leven’ schrijf ik hoe ik heb leren omgaan met de diagnose kanker. Ik ontdekte dat er handvatten zijn die iedereen bij tegenslag in kan zetten en je enorm kunnen helpen. Handvatten die we niet op school leren, maar die wel tot onze basiskennis zouden moeten behoren. Want iedereen krijgt vroeg of laat met tegenslag te maken.

Verhalen inspireren

Ik ben ervan overtuigd dat mensen bij tegenslag behoefte hebben aan hoop, vertrouwen en inspiratie. Verhalen van anderen helpen daarbij en triggeren op een onbewuste laag het persoonlijke proces van luisteraars. Als spreker wil ik graag mensen inspireren hoe zij de regie kunnen pakken van hun leven, welke hobbels en obstakels er ook op hun pad komen.

Diepgang en humor

Wat je van mij mag verwachten als spreker, is een combinatie van diepgang en humor. Ook de zwaardere kost kan ik met een prikkelende luchtigheid brengen. Ik heb jarenlange ervaring als trainer in het werken met groepen, en heb ook een achtergrond als trainer in improvisatietheater. De nuances in mijn verhaal stem ik af op toehoorders of een specifiek dagprogramma.

Neem contact op voor meer informatie: