Top 5 Tips bij Tegenslag

E-book

Praktische handvatten

In mijn gratis e-book Top 5 Tips bij Tegenslag vind je praktische handvatten om direct sneller en slimmer te dealen met tegenslag.

Top 5 Tips bij Tegenslag

Zit jij middenin tegenslag? Is je iets overkomen waar je niet op zat te wachten? Vaak voel je je dan machteloos, omdat je geen invloed hebt op de situatie. Wat ook frustrerend is! Want waarom overkomt je dit?! De kans is groot dat je blijft hangen in emoties, of negatieve gedachten. Waardoor je stemming nog minder wordt…

Je hebt inmiddels vast gemerkt, dat de manier waarop je tot nu toe omgaat met tegenslag, niet werkt. Daardoor is het vaak nog moeilijker om positief te blijven! Voor je gevoel overheerst de situatie je leven nu, alsof je alleen nog maar oog voor hebt voor de tegenslag. Je zit voor je gevoel vast en baalt ervan. Je wilt je situatie doorbreken. Maar hoe dan?!

Weet dat jij hierin niet alleen staat. In alle jaren dat ik als trainer en coach werk, heb ik honderden mensen geholpen om te dealen met allerlei tegenslag in hun leven. Keer op keer merkte ik dat mensen bij tegenslag in allerlei valkuilen stappen. En ik zal je eerlijk zeggen: ook ik doe dat bij tegenslag nog wel eens. Ik zou wensen dat ik een superwoman was, maar ik ben ook gewoon een mens.

Gelukkig is er ook goed nieuws. Want als je weet wat je valkuil is, heb je keuze om anders om te gaan met je situatie. Ik herken mijn valkuil bijvoorbeeld steeds sneller. Hierdoor kan ik steeds sneller de keuze maken om anders om te gaan met mijn situatie. Dat doe ik met behulp van alle ‘gereedschappen’ die ik als trainer en coach in huis heb.

Nu jij er ook klaar voor bent om anders om te gaan met tegenslag, reik ik je graag een aantal heel praktische handvatten aan. Mijn bewezen en beproefde Top 5 Tips bij Tegenslag. Die mij zelf en honderden mensen met wie ik heb gewerkt al hebben geholpen. Met deze tips kun je direct dealen met jouw tegenslag!