Training

VOORBIJ TEGENSLAG, NAAR JE VERLANGEN

Hoe overwin jij acute of ‘zeurende’ tegenslagen in je leven? Wat is jouw verlangen, hoe kom je ermee in contact en kun je jouw verlangen volgen, voorbij alle obstakels en tegenslagen op weg daarnaartoe? In mijn trainingen krijg je inzichten en krachtige handvatten om verandering in je leven in te zetten.  

Online training ‘Doorbreek je blokkades’

Loopt je leven momenteel niet zoals je zou willen? Voel jij een verlangen om dit te veranderen, maar lukt het je steeds niet? Zit je regelmatig vast in totaal niet-helpende gedachten, of blijf je lang hangen in negatieve emoties of onhandige patronen? Begrijp je niet waarom het gebeurt en kom je er zelf niet uit? In de online training Doorbreek je blokkades leer jij te doorbreken waar je nu in vastzit, zodat je weer kan gaan voor wat jij wel wilt.

Wil je leren hoe je kan omgaan met tegenslag? Zodat je meer positiviteit, rust, helderheid en acceptatie krijgt, en door kan gaan met (je) leven? Volg dan de training Sneller en slimmer dealen met tegenslag.

Volg je verlangen

Wat is jouw verlangen, hoe kom je ermee in contact en kun je jouw verlangen volgen, voorbij alle obstakels en tegenslagen op weg daarnaartoe? Volg dan mijn training Volg je verlangen. Momenteel alleen in Valencia, Spanje.

Welke training heeft je voorkeur?

Lukt het niet om een verandering in je leven te realiseren, omdat je steeds weer vast komt te zitten in niet-helpende gedachten, emoties en patronen? Volg dan de online training ‘Doorbreek je blokkades’.

Sneller dealen met tegenslag, of in contact komen met je verlangens? In live trainingen in een kleinere groep ga je dieper op deze thema’s in. Maatwerk voor organisaties is mogelijk.

Sneller dealen met tegenslag, of je verlangen volgen en de obstakels op weg daarnaartoe overwinnen in een inspirerende setting? Volg dan een van mijn trainingen in Spanje.