Gratis
Zomercheck!

Ga lichter de zomer in

Nog even en de zomer begint officieel! Natuurlijk kun je de zomer gebruiken om volop te genieten en vooral even te vergeten wat er minder lekker loopt in je leven. Alleen de vraag is: hoezeer ga je straks genieten van die lekkere zomer, als jij nog van binnen allemaal ballast bij je draagt? Zo’n te zware rugzak met overbodige inhoud die je overal mee naartoe moet zeulen?

Hoe zou het zijn als je lichter de zomer ingaat? En nu eens bij de lurven grijpt waar je al een tijdje tegenaan zit te hikken? Denk aan: Onverwachte tegenvallers. Werk dat niet meer naar je zin is. Gedoe binnen je relatie. Familie issues. Verdriet of boosheid om wat er gebeurd is. Steeds weer in dezelfde valkuil belanden en daarvan balen!

Zomercheck: Gratis online coachconsult

Tijdens de gratis Zomercheck krijg je in 30 minuten online coaching direct inzichten over jouw vraag, en handvatten hoe je hiermee om kan gaan. Ik zet technieken in uit o.a. NLP, systemisch werk en kennis van het brein en lijfwerk. En met mijn zesde zintuig kom ik versneld tot de kern. Let op: de gratis Zomercheck is dus iets anders dan een spiritueel consult dat ik uitsluitend telefonisch doe.

Hoe zou het zijn als jij veel lichter de zomer in kan gaan? De eerste stap kan zetten om die te zware rugzak van je af te werpen? Hoeveel meer ontspanning, rust of energie gaat je dit opleveren?

Boek nu jouw Zomercheck

Boek nu makkelijk en snel jouw gratis Zomercheck in mijn online agenda. Je ziet hieronder de beschikbare dagen en tijden. Je krijgt na het plannen een bevestiging van de afspraak in jouw mail. Na 10 minuten nog niets ontvangen? Check de spambox en voeg mijn mailadres toe aan je vertrouwde adressen. Voor deze actie geldt: vol =vol en maximaal 1 Zomercheck per persoon.


Op dit gratis consult zijn de algemene voorwaarden van toepassing. Met het inplannen van jouw afspraak via de kalender ga je hier automatisch mee akkoord.

Ervaringen cliënten

“Voor mijn gevoel stroomden bepaalde dingen niet echt en zaten er blokkades op. Door de sessie met Nathalie is daar meer duidelijkheid over gekomen en heb ik bepaalde keuzes gemaakt. Na de sessie heb ik een samenwerking opgezegd die niet lekker liep. Ook heb ik afscheid genomen van iemand in mijn leven die veel energie kostte. Dat heeft veel rust en ruimte gegeven.

 

Ik heb antwoord gekregen op een aantal best aanwezige levensvragen; die antwoorden hebben veel helderheid gegeven. Nathalie is een fijn mens. Ze geeft precies aan waar de knelpunten zitten, waardoor je echt even door kunt na een sessie. Het voelde allemaal lichter daarna.”

 

Femke, 43 jaar