Wat anderen zeggen over mijn werkzaamheden

Wat anderen zeggen over mij

“Onlangs heb ik een spiritueel consult gehad van Nathalie en wauw, daar heb ik nog steeds niet helemaal de juiste woorden voor gevonden. Ik wist meteen dat ik een review voor haar wilde schrijven omdat ik het zo bijzonder en waardevol vond, maar nu pas denk ik: Tsja, hoe ga ik deze ervaring nou onder woorden brengen?

Er waren voor mij 2 dingen die eruit staken.

1. De manier waarop Nathalie me er doorheen begeleidde. Ze legde alles helder uit en ze wist heel goed een veilige omgeving te creëren waardoor ik me 100% op m’n gemak voelde.

2. De boodschappen die vervolgens binnen kwamen en 100% spot on waren.

Het consult heeft me heel veel bevestiging, maar ook helderheid gegeven. Er waren een aantal dingen waar ik al langer over twijfelde en die daardoor ook veel energie kostten. Die dingen zijn nu helder geworden en dat geeft heel veel rust.

Ook voel ik een nog diepere band met de overleden mensen om me heen. Ik voel en weet dat ik niet alleen ben. Dat ik word gesteund door onder andere m’n oom en dat is goud waard.

Dikke aanrader dus!”

Tineke Zwart
Business Coach

“Ik heb met Nathalie een spiritueel consult gehad, wat mij vooral veel rust heeft gegeven. Ik had vooraf twee concrete vragen (één bedrijfsmatig en één over een privésituatie) waar ik graag antwoorden op wilde.

 

Ik vond tijdens het consult de bevestiging die ik nodig had. Nathalie is super toegankelijk, vindt niets te gek, heeft een hele warme stem en toetste regelmatig of wat ze zei herkenbaar was (spoiler: jaaaa!).

Als je op zoek bent naar antwoorden op bepaalde gebieden of het gevoel hebt alleen niet vooruit te komen, kan ik je een consult of traject met Nathalie absoluut aanraden!

Anne van der Zee

Ukkies en Tukkies Slaapcoaching

 

“Dank je zeer voor je waardevolle spirituele consult. Intuïtief maakte ik gisteren de afspraak om jouw gave in te zetten om mee te kijken naar mijn leven. (…)

 

Dat wat je vandaag zei was spot on. Het sloot volledig aan bij het hier en nu, bij dat wat ik weet en voel en gaf helderheid met betrekking tot de weg die ik te gaan heb.

Een weg op werkgebied, qua kinderen en ook met betrekking tot relatie en woonsituatie.

Je was gedecideerd, concreet en vol zelfvertrouwen. Daarbij sloot het ook nog eens volledig aan bij mijn huidige situatie en wist ik, door dat wat jij doorkreeg/weet, dat het klopt.

Het resoneerde voor mij en geeft me hoop en vertrouwen. Ik ga zeker over een tijdje weer gebruik maken van jouw gave in deze.”

Monique Verreijdt

Leef je Beste leven

“Ik merkte een blokkade in mijn onderneming. Ik had net mijn vaste baan opgezegd om fulltime te gaan ondernemen, maar liep ook tegen veel angst en onzekerheid aan.

 

 

Hierdoor kwam ik niet in een fijne flow van waaruit ik mijn onderneming wil runnen.

Nathalie hielp me inzien waarom ik nu ineens veel angst en onzekerheid voelde en heeft me direct geholpen daar ook stappen in te zetten op onbewust niveau.

Ik vind het lastig om met woorden uit te leggen, maar er is duidelijk iets geshift tijdens en na het gesprek. Ik werk weer met meer vertrouwen en plezier!

Nathalie is een enorm warme, kundige en sensitieve coach, die ook niet bang is om te confronteren.

Persoonlijk vind ik dit een hele prettige aanpak en ik kan anderen absoluut aanraden om een coachgesprek bij Nathalie te voeren.”

Carlijn

“Vorig jaar ben ik een jaartraject met Nathalie aangegaan met als focus mijn eigen coachingsbusiness. Ik heb met haar één sessie per maand gedaan, aangevuld met spirituele consulten her en der.

 

Het jaar liep uiteindelijk nogal anders dan ik had voorzien – veel knopen werden doorgehakt: ik ben gescheiden, en in datzelfde jaar heb ik een huis gekocht, ben ik verhuisd, heb ik nieuwe hobby’s opgepakt, en een aantal nieuwe ZZP-opdrachten uitgevoerd. En als kers op de taart; een nieuwe relatie aan het eind van datzelfde jaar.

Nathalies support gedurende het jaar was van onschatbare waarde: met name de combinatie van de coachingsessies en de spirituele consulten werkte heel erg fijn.

Maar het was niet alleen support natuurlijk: juist door de sessies kwam ik tot inzichten – en moed! – die leidden tot het nemen van die stappen.

Een heel specifiek voorbeeld m.b.t. een van de spirituele sessies: bij de aankoop van mijn huis op de top van de markt, waar erg veel kapers op de kust waren, wist zij het exacte bedrag te noemen waar het op uit zou komen. Daar ben ik dus iets boven gaan zitten en zo ben ik nu de gelukkige bezitster van een super leuk huisje in Scheveningen!

Nathalies coaching style zou ik omschrijven als confronterend maar op een heel prettige empathische wijze, humorvol, en vooral praktisch.

De spirituele consulten zouden wellicht anders kunnen doen vermoeden, maar Nathalie is heel down-to-earth.

Kortom: ik raad Nathalies coachtrajecten van harte aan!”

Ilona
Ilona International

“Een coaching door Nathalie is zeer to the point en duidelijk. Ze weet binnen een split second zeer concrete aanwijzingen te geven. Zweverig? Nee absoluut niet. Ik heb meerdere business coaches gehad die vooral veel praatten en waar ik niet veel mee verder kwam. Nathalie is de meest recht toe recht aan coach tot nu toe en zeer snel.

Na een gesprek met Nathalie zie ik altijd direct voor me wat de logische stappen zijn. Op het gebied van marketing, productonwikkeling, samenwerkingen. Ze schudt je wakker en zet je op scherp. Jij besluit altijd wat past en wat je oppakt.

Het heeft mij weer vleugels gegeven in mijn bedrijf.

Mijn bedrijf bestaat 10 jaar en is succesvol en tegelijkertijd zocht ik naar nieuwe energie en wist ik niet zo goed wat daarvoor vervolgstappen moesten zijn.

Nieuwe energie? Dat heb ik gekregen. Ik heb allerlei concrete acties genomen en uitgezet. Ik heb weer veel meer plezier. Het is voor mij echt heel bijzonder deze coaching. Ik zou het iedereen aanraden!

Ik heb een accountant, een webbouwer, een assistent, een communicatie professional en ik heb Nathalie. Allemaal geven ze advies en ik bepaal zelf wat ik ermee doe. Nathalie laat puzzelstukjes snel in elkaar vallen.

Ik houd van snel en no-nonsens. Dus voor mij een gouden combi! Ik gun iedereen een Nathalie in zijn of haar ondernemersleven!

Lonneke van de Ven
PinkTurtle

“Afgelopen woensdag heb ik weer zo’n fijn en inspirerend spiritueel consult gehad bij Nathalie. Ik zat vast met vragen over hoe nu verder qua werk. Waar me komend jaar wel en waar me niet op te gaan richten.”

Dankzij heldere beelden die Nathalie doorkreeg en die ze eenvoudig weet te beschrijven zag ik direct voor me wat de boodschap is en voel dat deze waar voor me zijn.

Veel eyeopeners waardoor er veel meer rust ontstaat en ik van mezelf niet alles meer moet maar mag. En ook voel waar ik heen mag gaan.

Er stonden blijkbaar een lading boodschappen voor me klaar want het regende inzichten en belangrijke antwoorden waar ik nu echt verder mee kan.

Wat ik heel fijn en goed aan Nathalie vindt is dat ze heel zuiver is. Ze geeft door wat zij doorkrijgt zonder daar zelf haar filters over heen te laten gaan of er iets van te vinden.

Ze laat het aan mij over om die boodschappen wel of niet aan te nemen en vraagt ook of ze voor mij kloppen. Ik voel van binnen ja dit klopt. En dat is zo’n bevrijdend gevoel.

Ik weet nu weer wat ik heb te doen en voel een frisse wind door mijn leven waaien.

Vol enthousiasme ben ik gelijk aan de slag gegaan met de inzichten die ik heb gekregen en er komt ineens van alles in die richting op mijn pad. De energie stroomt weer de goede kant op!”

Annemarieke de Vaan

Gezondheidop1 

“Nathalie is gewoon een ontzettend goede coach. Professioneel in haar aanpak, prettig in de omgang en zéér kundig in haar vak.

 

 

Ze heeft me meerdere malen goed op weg geholpen bij mijn persoonlijke én werkgerelateerde vraagstukken. Na elke sessie had ik weer nieuwe inzichten waar ik mee verder kon.

Wat zo mooi is, is dat ze altijd spot-on is. Ze snapt je, doorziet je en begrijpt je vraagstuk meteen.

Vervolgens ga je samen aan de slag en voor je het weet heb je de antwoorden die je zocht. En zelfs meer dan dat. Gewoon no-nonsense coaching, ze weet precies wat je nodig hebt.”

Fatma

““(…) Door intense familie omstandigheden had ik mijn baan opgezegd en was voor mezelf begonnen. Zomaar van de één op de andere dag een besluit genomen. Maar hoe? Ondernemen had ik nog nooit gedaan.

 

Jij kon zo goed voelen wat ik nodig had op dat moment en de juiste fijne vragen stellen zodat ik op die diepere laag kon kijken wat ik nou eigenlijk echt wilde.

Mooi hoe je me kon vertellen dat ik een neus voor zaken heb. Dat mijn bedrijf goed ging lopen. Dat ik bepaalde specifieke talenten heb.

Samen ontdekken wie en wat mijn hulpbronnen zijn. En dat mijn cliënten bereid zouden zijn om te wachten op een plekje in mijn holistic beauty praktijk (i.v.m. mijn kwetsbare energie).

Dat het geduld en tijd nodig had en ik alles stap voor stap mocht doen. Op het moment dat ik dit allemaal hoorde is mijn vertrouwen met 100% gestegen en nog steeds werkt dit alles door in wat ik nu doe en heb bereikt.

Inmiddels zijn we vijf jaar verder en ben ik 61 jaar oud, voluit aan het werk op mijn eigen manier. Nog steeds stap voor stap vooruit.

Tot op de dag van vandaag heb ik profijt van de inzichten die je mij hebt gegeven. Zowel zakelijk als persoonlijk. En helemaal op momenten dat ik even vastloop in allerlei gedoe, komen jouw woorden weer terug en gaat het stromen.

Wil jij ook inzichten in, wat voor thema er ook speelt, in jouw leven? Dan is Nathalie de coach bij wie je moet zijn.

 

Zij is helder in haar communicatie, to the point, fijngevoelig, meevoelend, super integer en heeft een waanzinnig lekker gevoel voor humor.

Fantastisch hoe zij haar helder weten en spirituele inzichten kan verwoorden zonder zweverig te zijn. Ik kon helemaal mezelf zijn bij haar, in het hier en nu en ook gericht op de toekomst. Haar consults voelen licht en veilig.”

Monique

“Ik sprak Nathalie aan de telefoon en wat me meteen opviel was dat dat ze zo aards en concreet was. Geen zweverige of vage antwoorden waar je nog alle kanten mee op kan.

 

Nathalie is duidelijk. Ze ziet direct welke kant je op moet en de valkuilen of oude patronen kunnen daarmee overboord gegooid.

Door die ene vraag te stellen heb ik handvatten gekregen om verder te gaan en me te gaan focussen op wat me te doen staat.

Dankjewel Nathalie voor je tijd, inzichten en heldere antwoord.

Ik kan het iedereen aanraden die ergens in vast zit om net even dat zetje te krijgen om weer in de juiste beweging te komen.”

Marieke

“Ik heb bij Nathalie een coachingstraject gevolgd aangevuld met een spiritueel consult. Een magische combinatie, want de verandering die ik heb doorgemaakt de afgelopen 4 maanden is fantastisch.

Het aanreiken van praktische tools die je altijd en meteen kunt toepassen in combinatie met Nathalies zesde zintuig zijn voor mij life changing geweest.

Veel eyeopeners waardoor er veel meer rust ontstaat en ik van mezelf niet alles meer moet maar mag. En ook voel waar ik heen mag gaan.

De antwoorden en duidingen die ik tijdens het spiritueel consult ontving zijn wonderlijk. Zowel de coaching als het spiritueel consult zijn wat mij betreft een absolute aanrader.”

Diane

“Toen ik de training in Valencia voorbij zag komen, was mijn eerste gevoel: ‘Daar moet ik heen.

Direct daarna was dat gevoel weg, omdat mijn ratio het overnam en er van alles van vond. En dat is precies de reden geweest dat ik juist wél ben meegegaan.

Misschien was het tijd om veel vaker te vertrouwen op dat eerste gevoel en nu eens door te pakken met wat ik echt wil, of nog meer wil: mijn verlangen dus.

(…) Voor mij ligt mijn verlangen in verdieping in mijn werk. Als ondernemer en in het soort werk dat ik doe – het coachen en begeleiden van jonge mensen – kom ik daarin uiteraard veel persoonlijke stukken tegen.

En natuurlijk zijn die persoonlijke stukken al meerdere malen voorbij gekomen. Natuurlijk heb ik daar al regelmatig mijn licht over laten schijnen.

Maar sommige overtuigingen zijn toch behoorlijk hardnekkig en steken de kop op als je ze niet verwacht.

In Valencia, in een kleine setting, is Nathalie zeer zorgvuldig aan het werk gegaan met ons. In vier dagdelen begeleidde ze ons in het kennismaken met onze verlangens, het aankijken en aangaan van onze triggers en blokkades, het afscheid nemen van onze overtuigingen en vol gaan voor het gezonde deel in ons waar dat verlangen zit.

Ik ben versneld met dit verlangen aan het werk gegaan en ben zo ontzettend dankbaar voor wat het mij gebracht heeft.

Een logisch vervolg hierop zou zijn: ‘Ik zou het iedereen aanraden.’ Maar toch is dat niet het geval. Ik zou het mensen aanraden die er klaar voor zijn om hun beperkende overtuigingen overboord te gooien en vooral open te staan voor het hele pakket.

Nathalie pakt door en dat is goed, maar ook confronterend. Het is de bedoeling dat je er ook echt iets mee gaat doen. Dus als je niet bang bent voor een echte verdieping, in een kleine setting dan is deze training wel voor jou.

Het grote voordeel is dat deze training in Valencia wordt gegeven. Je zit met elkaar in een bubbel waardoor het hele proces veel sneller gaat dan anders. Tevens kun je na de training genieten van een prachtige stad.

Ik kan alleen maar zeggen: Nathalie, dank je wel voor al je inzichten, voor je doorpakken, voor je kundigheid als coach en het steeds weer terug kunnen gaan naar dat stuk waar het werkelijk over gaat: Volg je verlangen!”

Marieke

“Afgelopen woensdag heb ik weer zo’n fijn en inspirerend spiritueel consult gehad bij Nathalie. Ik zat vast met vragen over hoe nu verder qua werk. Waar me komend jaar wel en waar me niet op te gaan richten.”

Dankzij heldere beelden die Nathalie doorkreeg en die ze eenvoudig weet te beschrijven zag ik direct voor me wat de boodschap is en voel dat deze waar voor me zijn.

Er stonden blijkbaar een lading boodschappen voor me klaar want het regende inzichten en belangrijke antwoorden waar ik nu echt verder mee kan.

Wat ik heel fijn en goed aan Nathalie vindt is dat ze heel zuiver is. Ze geeft door wat zij doorkrijgt zonder daar zelf haar filters over heen te laten gaan of er iets van te vinden. Ze laat het aan mij over om die boodschappen wel of niet aan te nemen en vraagt ook of ze voor mij kloppen.

Ik voel van binnen ja dit klopt. En dat is zo’n bevrijdend gevoel. Ik weet nu weer wat ik heb te doen en voel een frisse wind door mijn leven waaien.

Ook voel ik een nog diepere band met de overleden mensen om me heen. Ik voel en weet dat ik niet alleen ben. Dat ik word gesteund door onder andere m’n oom en dat is goud waard.

Vol enthousiasme ben ik gelijk aan de slag gegaan met de inzichten die ik heb gekregen en er komt ineens van alles in die richting op mijn pad. De energie stroomt weer de goede kant op!”

Annemarieke de Vaan

“Als je alles in je eentje met je hoofd had kunnen fixen, dan was je dit allang gelukt.”