Zakelijk consult maand

abonnement

Stel als ondernemer of leidinggevende vragen over je bedrijf, teamleden en/of werkzaamheden via de app.

En krijg doordeweeks binnen 24 uur concrete antwoorden en informatie die jou helpt om impactvolle, zakelijke beslissingen te nemen.

Als ondernemer of leidinggevende heb je de hele dag door belangrijke beslissingen te nemen. Beslissingen die vaak niet alleen een impact hebben op jou, maar ook op anderen.

 

Als je regelmatig voor zulke beslissingen staat, die grote gevolgen hebben voor business, mensen of financiën, is het afbreukrisico groot en belangrijk dat je de juiste beslissing neemt.

 

Je hebt bevestiging nodig of je gevoel juist is, wilt weten welke beslissingen kansrijk zijn of niet, en zoekt extra info die nodig is om vol vertrouwen de juiste beslissingen te nemen.

 

Met het zakelijk consult maandabonnement weet je zeker dat je snel antwoorden en extra informatie krijgt bij impactvolle, zakelijke beslissingen. Bijvoorbeeld:

 

 • Informatie bij de beslissingen waar je voor staat. Extra informatie over bijvoorbeeld teamleden, teams, medewerkers, relaties, prijzen, producten, klanten.

 

 • Toekomstinfo: informatie over welke plannen en ideeën hebben potentie, welke zullen minder rooskleurig uitpakken voor je.

 

 • Informatie over andere factoren die een rol spelen bij jouw zakelijke vragen. Bijvoorbeeld over medewerkers, relaties of anderszins.

 

Het abonnement is zo ingericht dat het jouw, waarschijnlijk al volle, agenda niet nog voller maakt, want je hoeft geen extra afspraken in te plannen.

 

Je kunt mij gemakkelijk appen terwijl je bijvoorbeeld onderweg bent naar een afspraak. Je krijgt doordeweeks binnen 24 uur reactie van mij, zodat je snel weer verder kunt.

 

Zo krijg je helderheid over wat je te doen staat, en neem je vol vertrouwen belangrijke beslissingen.

 

Ja, dit wil ik! Ik bestel een zakelijk consult maandabonnement. 

 

Kies het Premium abonnement als je aanvullend elke maand ook 1 uur telefonisch consult met me wilt inplannen.

Krijg snel helderheid en antwoorden bij zakelijke beslissingen

Als ervaren ondernemer, manager of professional heb je jouw zaken organisatorisch en financieel goed voor elkaar. Je weet wat je wilt, en bent optimistisch ingesteld.

 

Je staat regelmatig voor beslissingen die grote impact hebben op business, mensen en financiën. Het is daarom extra belangrijk dat je steeds de juiste beslissing neemt.

 

Naast je ratio heb je vaak een bepaald ‘buikgevoel’ bij zakelijke besluiten. Maar je twijfelt daar ook wel aan en durft er niet altijd op te vertrouwen. Want wat als dat gevoel niet klopt?

 

Je hebt bevestiging nodig of je gevoel juist is, wilt weten welke beslissingen kansrijk zijn of niet, en zoekt extra info die nodig is om vol vertrouwen de juiste beslissingen te nemen.

 

Het is op jouw level vaak lastig om hier vertrouwelijk met iemand over te spreken, omdat veel mensen juist een belang hebben bij jou en die besluiten. Dat voelt vaak heel ‘eenzaam’.

 

Als zakelijk medium ben ik jouw vertrouwelijke sparringpartner bij impactvolle beslissingen in je ondernemerschap, of als manager of professional. Jouw belang is mijn belang.

Met een zakelijk consult maandabonnement weet jij je snel verzekerd van relevante informatie die ik voor jou doorkrijg bij jouw zakelijke vragen en beslissingen.

 

De extra informatie die je van mij als zakelijk medium krijgt, helpt je om met vertrouwen keuzes te maken. Omdat je een completer en breder beeld hebt van wat er bij jouw keuzes komt kijken.

 

Bovendien is de informatie die ik voor je doorkrijg vaak bevestiging van wat je diep van binnen ‘weet’, maar nog niet goed kan duiden.

 

Dat geeft herkenning en helderheid, ook in je hoofd. Ratio en gevoel komen zo op 1 lijn, waardoor je ook met meer vertrouwen snel knopen doorhakt en dichter bij jezelf blijft. Alles wat we bespreken is uiteraard vertrouwelijk.

 

Met het zakelijk consult maandabonnement heb je wekelijks een Whatsapp-consults. Via het zakelijk consult abonnement Premium geniet je dezelfde voordelen en je hebt daarnaast ook maandelijks de optie om 1 uur telefonisch consult met me in te plannen.

“Mijn samenwerking met Nathalie heeft ervoor gezorgd dat ik sneller betere beslissingen neem, minder twijfel ervaar, meer helderheid heb en beter inspeel op kansen.” Tineke Zwart, business coach.

De afgelopen jaren heb ik met mijn gaven honderden ondernemers, leidinggevenden en professionals geholpen om betere beslissingen te nemen en hun potentieel te benutten.

Als ik nu terugkijk, ben ik zorgvuldig begeleid om te komen waar ik nu sta, als zakelijk medium.

 

Als kind voelde ik al veel aan, waar ik niet veel van snapte. Maar voelen was pijnlijk, en spiritualiteit taboe. Dus ik ging overleven in mijn hoofd en maakte veel rationele keuzes. Na mijn studietijd ging ik werken in grote, middelgrote en kleine organisaties, en in familiebedrijven, in marketing en verkoopfuncties.

 

In mijn werk voelde ik veel aan, en kon ik vaak uittekenen wat er zou gaan gebeuren.

 

Ik verbaasde me er wel eens over dat collega’s dat niet zagen. Maar realiseerde me toen nog niet dat dit niet gebruikelijk was, en dat dit mijn zesde zintuig was dat haarfijn aangaf wat er werkelijk speelde.

 

Na een aantal jaren loondienst switchte ik naar het ondernemerschap.

 

Ik ging werken als freelance copywriter. En kreeg zo vaak terug dat ik exact de juiste snaar raakte in het verwoorden van wat de klant nodig had. Maar ik ‘voelde’ op een bepaald moment dat dit werk een gepasseerd station was. Ik was onrustig. Wat dan wel?

Toen ik ‘toevallig’ in de zaal zat bij een paragnost die op een beurs een demonstratie gaf, werd ik wakker geschud.

 

Ze liep opeens op mij af, en snauwde: “Jij bent degene die net zo goed hier op het podium kan staan!” Ik had geen benul wat ze bedoelde. Maar ze triggerde mijn ontdekkingsreis, naar dat intuïtieve. Ik ging steeds meer keuzes maken met mijn gevoel.

 

In mijn ontdekkingsreis switchte ik naar het vak van NLP-trainer.

 

Als internationaal gecertificeerd NLP-trainer gaf ik jarenlang NLP (Master) Practitioners, trainingen in systemisch werk (familieopstellingen), leidde coaches op, en gaf trainingen en workshops in uiteenlopende organisaties. Ook startte ik met 1-op-1-trajecten.

 

Ondertussen ontwikkelde ik mijn helderzien, -horen, -voelen en -weten meer en meer.

 

Ook contact met overleden personen kwam daarbij om de hoek kijken. Toen ik meer en meer openlijk mee ging werken met mijn zesde zintuig als aanvulling op alle kennis en ervaring die ik in huis heb, besefte ik dat dit een ont-dekking was van dat wat er altijd al was.

 

Mijn zesde zintuig is bedoeld om anderen, die veel impact hebben op anderen, versneld mee verder te helpen.

 

Alle ervaringen, zakelijk en persoonlijk, helpen me om de taal te spreken van ondernemer, managers en professionals met wie ik nu werk. En om snel te schakelen naar wat nodig is voor jou om impactvolle beslissingen te nemen.

 

Ik hou niet van zweverig.

 

Mijn werkwijze is altijd nuchter, concreet en to the point. Ook al is mijn werk als zakelijk medium spiritueel van aard, het heeft als doel dat je juist in het hier en nu met beide benen stevig op de grond blijft staan. Mijn werk matcht dan ook vaak het beste met mensen die actiegericht zijn.

 

Mijn werk staat of valt met integriteit.

 

Zakelijke vragen leg je niet zomaar voor aan iemand. Vertrouwelijkheid is voor mij heel belangrijk. Ik heb geen persoonlijk belang bij jouw zakelijke vragen en ben er ook niet om met je ‘mee te praten’. Ik ben er om jou eerlijk en duidelijk door te geven wat ik bij jouw vragen doorkrijg, zodat jij verder kunt.

 

 

Wil je graag kennismaken voordat je besluit te starten met het zakelijk consult abonnement?

 

Plan hieronder jouw telefonische kennismaking.

“Na contact met Nathalie zie ik altijd direct voor me wat de logische stappen zijn. Op het gebied van marketing, productontwikkeling, samenwerkingen. Ze schudt je wakker en zet je op scherp.” Lonneke van de Ven, eigenaar PinkTurtle.

Zakelijk consult maand

abonnement

Abonnement

√   Direct starten, wanneer jij wilt

√   Wekelijks 1 Whatsapp-consult

√   Per Whatsapp-consult 2 zakelijke vragen

√   App je vragen wanneer jij wilt

√   Binnen 24 uur doordeweeks antwoord via app

√   Vragen vrijdag t/m zondag: reactie uiterlijk maandag

√   Stel prive ipv zakelijke vragen indien nodig

√   Doorlopend maandabonnement

√   Geen prijswijzigingen eerste drie maanden

√   Opzegtermijn 1 week voor verlengingsdatum

√   Prijs is pilot-prijs en gaat geleidelijk omhoog

 

 

 

Investering in jouw business: € 550 ex btw / maand

Abonnement Premium

√   Direct starten, wanneer jij wilt

√   Wekelijks 1 Whatsapp-consult

√   Per Whatsapp-consult 2 zakelijke vragen

√   App je vragen wanneer jij wilt

√   Binnen 24 uur doordeweeks antwoord via app

√   Vragen vrijdag t/m zondag: reactie uiterlijk maandag

√   Stel prive ipv zakelijke vragen indien nodig

√   Doorlopend maandabonnement

√   Geen prijswijzigingen eerste drie maanden

√   Opzegtermijn 1 week voor verlengingsdatum

√   Prijs is pilot-prijs en gaat geleidelijk omhoog

√   1 uur telefonisch consult per maand

√   Tel. consult makkelijk inplannen in mijn agenda, > 24 uur

 

Investering in jouw business: € 750 ex btw / maand. 

Wat klanten zeggen over mij

“Sinds een paar maanden helpt Nathalie me in haar ‘zakelijk medium abonnement’. Dit is een product waar ik al langere tijd naar op zoek was.”

De afgelopen jaren heb ik meerdere business coaches gehad, die me allemaal goed verder hebben geholpen, maar op een gegeven moment voelde ik dat ik niet per se wéér een business coach nodig had.

Met een business coach kun je soms ook verder van jezelf verwijderd raken omdat je bewust of onbewust je business coach na gaat doen. Dat wilde ik niet (meer).

Ik heb inmiddels een bedrijf waar ik heel trots op ben en ik wilde vooral bij mezelf blijven. Ik merk alleen wel dat ik op dagelijkse basis grote beslissingen heb te nemen over allerlei dingen.

Hierdoor ervaar ik soms twijfel of er speelt zoveel, dat ik dingen even niet meer goed helder kan zien. Op zo’n moment spreek ik Nathalie in via de app met mijn gedachten en gevoelens en krijg ik binnen 24 uur een uitgebreide reactie terug, die elke keer spot on is.

Ze weet zelfs soms niet eens waarom ze bepaalde dingen doorkrijgt, maar ze helpen me elke keer verder.

Mijn samenwerking met Nathalie heeft ervoor gezorgd dat ik sneller betere beslissingen neem, minder twijfel ervaar, meer helderheid heb en beter inspeel op kansen.

Elke gevestigde ondernemer of leidinggevende zou eigenlijk een Nathalie aan zijn of haar zijde moeten hebben.

Tineke Zwart

Business Coach

“Een coaching door Nathalie is zeer to the point en duidelijk. Ze weet binnen een split second zeer concrete aanwijzingen te geven.”

“Zweverig? Nee absoluut niet. Ik heb meerdere business coaches gehad die vooral veel praatten en waar ik niet veel mee verder kwam. Nathalie is de meest recht toe recht aan coach tot nu toe en zeer snel.”

Met een business coach kun je soms ook verder van jezelf verwijderd raken omdat je bewust of onbewust je business coach na gaat doen. Dat wilde ik niet (meer).

Na een gesprek met Nathalie zie ik altijd direct voor me wat de logische stappen zijn. Op het gebied van marketing, productontwikkeling, samenwerkingen.

“Ze schudt je wakker en zet je op scherp. Jij besluit altijd wat past en wat je oppakt. Het heeft mij weer vleugels gegeven in mijn bedrijf.”

“Mijn bedrijf bestaat 10 jaar en is succesvol en tegelijkertijd zocht ik naar nieuwe energie en wist ik niet zo goed wat daarvoor vervolgstappen moesten zijn.”

“Nieuwe energie? Dat heb ik gekregen. Ik heb allerlei concrete acties genomen en uitgezet. Ik heb weer veel meer plezier. Het is voor mij echt heel bijzonder deze coaching. Ik zou het iedereen aanraden!”

“Ik heb een accountant, een webbouwer, een assistent, een communicatie professional en ik heb Nathalie. Allemaal geven ze advies en ik bepaal zelf wat ik ermee doe.”

“Nathalie laat puzzelstukjes snel in elkaar vallen. Ik houd van snel en no-nonsens. Dus voor mij een gouden combi!”

Ik gun iedereen een Nathalie in zijn of haar ondernemersleven!

Lonneke van de Ven

PinkTurtle Lean-Agile training &  consultancy

Een zakelijk consult maand-

abonnement is niet voor iedereen

Mocht je nu nog twijfelen, dan richt ik me tot jou. Want twijfel zuigt energie, dus ik help je graag een besluit te nemen. Dit zijn redenen waarom je NIET een zakelijk consult abonnement bij me bestelt:

 • Je verwacht dat ‘ze daarboven’ je gaan vertellen wat je moet doen en maakt je hiervan afhankelijk.

 

 • Je bent niet bereid om zelf actie te ondernemen na een consult.

 

 • Je weet niet wat je vraag eigenlijk is, stelt geen vragen, of wilt een algemene ‘reading’ wat ik doorkrijg bij wat jij vertelt.

 

 • Je hebt zelf geen zakelijke plannen of ideeën, en wilt deze van mij horen.

 

 • Je wilt mij een url appen van bijv. een salespagina of andere uitgebreide zakelijke documenten en weten wat ik hierbij doorkrijg.
 • Je bent startende ondernemer, en zoekt iemand die jou helpt om je business op poten te zetten.

 

 • Je vertrouwt mij niet, en sluit je af met je energie.

 

 • Je hebt eigenlijk geen zakelijke vragen, maar alleen privé-issues.

 

 • Je wilt medische diagnoses, voodoo, je ex terug, winnende lotto etc.

 

 • Je staat niet open voor wat er op een diepere laag echt aan de hand is in relatie tot jouw vragen.

In al deze situaties is een zakelijk consult abonnement niet voor jou bedoeld. Dan ga jij teleurgesteld worden in je verwachtingen. En ga ik me irriteren. Geen goede combi.

Ben je actiegericht, en wil je vol vertrouwen sneller impactvolle zakelijke beslissingen nemen?

 

Stel mij dan wekelijks jouw twee zakelijke vragen, kort en bondig, met wat context erbij, en ik vertel je wat ik erbij doorkrijg. Alleen al stilstaan voor jezelf, welke twee belangrijkste zakelijke vragen dit zijn, is een belangrijke stap om versneld te groeien en beslissingen te nemen. De extra info en antwoorden die ik voor je doorkrijg, helpen je om dit vol vertrouwen te doen.

 

Start vandaag nog jouw eerste Whatsapp-consult na bestelling van jouw zakelijk consult maandabonnement:

Of bestel jouw zakelijk consult maandabonnement Premium, waarbij je naast de app-consults elke maand zelf ook 1 uur telefonisch consult met mij kan inplannen in mijn online agenda die maand (niet binnen 24 uur):

"Elke week stel ik Nathalie zowel zakelijke als persoonlijke vragen en de dingen die zij daarbij doorkrijgt zijn spot on."

Tineke Zwart, Business Coach.

FAQ

Wanneer en hoe kan ik starten met het zakelijk consult abonnement?

Je kunt elke dag van de maand starten. Na je bestelling van het zakelijk consult abonnement of jouw zakelijk consult abonnement Premium ontvang je een mail met praktische info en tips om direct je eerste twee zakelijke vragen te stellen in een Whatsapp-consult.

Welk soort vragen kan/mag ik jou stellen met dit abonnement?

Jouw vragen kunnen bijvoorbeeld gaan over beslissingen waar je voor staat, samenwerkingen, teamleden, medewerkers, je aanbod, pricing, re-organisatie, maar ook twijfels of een bepaald gevoel dat je bij een situatie of persoon hebt. Hoe specifieker jouw vragen, hoe specifieker ik informatie voor je doorkrijg.

Mag ik ook prive vragen stellen?

Hoe je functioneert in je business of werk wordt ook gekleurd door privé-issues. Wanneer er issues spelen in andere contexten (relatie, vriendschap, familie etc.), waardoor je bijvoorbeeld focus mist in je werk momenteel, dan kun je mij daar ook vragen over stellen. En ik kan daar ook – zonder dat jij me hier een vraag over stelt- helpende info over doorkrijgen voor je. Vanuit ‘boven’ is dit altijd bedoeld om je te helpen.

Welk soort vragen beantwoord jij niet?

Ik krijg ontzettend veel voor je door, als reactie op jouw vragen. Maar er zijn vragen die ik niet beantwoord. Bijvoorbeeld:

 • Vragen over wanneer iets gaat gebeuren, kan ik niet beantwoorden: ‘boven’ kennen ze geen tijd zoals wij hier.
 • Vragen over het opsporen van vermiste items of mensen, loterijgetallen, voodoo, medische diagnoses/behandeladviezen, etc. beantwoord ik niet.
 • Vragen waarbij je mij bv. een url doorstuurt of een uitgebreid zakelijk document om te vragen wat ik hierbij doorkrijg, vallen buiten de scope van dit abonnement. Uitgangspunt is dat je mij je vraag kan stellen in een app spraakbericht, je kunt dan bv wel vragen of de koers die je nu voor ogen hebt, de juiste is, of wat ik daarbij doorkrijg.

Kan ik mijn app-consults ook 'opsparen', als ik een bepaalde week hier bijvoorbeeld geen gebruik van maak.

Het is niet mogelijk om (app of telefonische) consults ‘mee te nemen’ of op te sparen. Dat is jammer, dat begrijp ik, en ik doe het juist zodat ik er voor jou kan zijn en mijn afspraken kan nakomen. Wanneer klanten consults opsparen en tegelijk deze gaan inzetten, zou het voor mij niet mogelijk zijn om binnen de afgesproken termijn te reageren, of de kwaliteit te waarborgen. Het aantal consults wat ik per dag kan doen is nu eenmaal beperkt, omdat dit ook het nodige van mij vraagt.

Kan ik ook in een telefonisch consult zakelijke vragen stellen?

Met een Premium maandabonnement heb je naast alle voordelen van het zakelijk consult abonnement ook de mogelijkheid om 1 telefonisch consult van 1 uur met mij in te plannen in de betreffende maand dat je abonnement loopt. Zo’n consult kun je niet opsparen, je plant het steeds elke maand in.

 

In een telefonisch consult kun je meerdere vragen in een keer kan stellen, en in het moment zelf komen dan vaak ook andere vragen op waar ik dan ook weer direct info bij doorkrijg. Bij bepaalde persoonlijke vragen, bijvoorbeeld over een overleden dierbare, is het ook handig om elkaar telefonisch te spreken.

Ik ga op vakantie. Kan ik het abonnement pauzeren?

Vakantie, heerlijk! Pauzeren is niet mogelijk, je zou dan moeten opzeggen en later weer een nieuw abonnement afsluiten tegen de op dat moment geldende prijs. (Voor jou goed om te weten: de huidige abonnementsprijzen zijn nog steeds pilot-prijzen en zullen geleidelijk verhoogd worden). Jouw abonnement door laten lopen heeft ook andere voordelen:  in jouw vakantieperiode kun je mij ook gewoon wekelijks twee prive-vragen appen.

 

Mijn ervaring met cliënten is dat juist in vakantietijd veel nieuwe plannen en ideeën opborrelen, of dat je voelt dat je met bepaalde zaken wilt stoppen of een verandering inzetten. Dan is het fijn dat je dit meteen aan me kan voorleggen, toch?

Kan ik het abonnement stopzetten voor een paar maanden en weer terugkomen?

Je kunt altijd opzeggen, minimaal een week voor de verlengingsdatum. Je kunt ook altijd weer besluiten om na een aantal maanden terug te komen. Dat kan door opnieuw een maandabonnement te bestellen. Je betaalt dan echter wel de prijs die op dat moment geldt voor het maandabonnement.

Wat is de opzegtermijn en hoe zet ik zakelijk consult abonnement stop?

Opzeggen doe je eenvoudig door een mail te sturen naar het mailadres dat je van me ontvangt in de welkomstmail, of mij te appen. De opzegtermijn is 1 week voordat jouw nieuwe maandabonnement ingaat. Dus stel: jouw abonnement is gestart op 10 april, dan is de 10e van elke maand de verlengingsdatum. Wil je opzeggen, dan doe je dat dus uiterlijk de 3e van de maand.

Mijn bedrijf staat geregistreerd in het buitenland. Kan ik ook een zakelijk consult abonnement afsluiten?

​Ja, zeker. Op de betaalpagina wordt de BTW dan automatisch verlegd (dus dan betaal je geen BTW) zodra je jouw bedrijfsgegevens hebt ingevoerd. ​​​

Hoe moet ik me voorbereiden op het consult?

Je ontvangt na je bestelling onder andere mail waarin staat hoe jij je kunt voorbereiden. De bedoeling is in elk geval dat jij voor jezelf vragen helder hebt die je mij wilt stellen.

Ik ben zelf ook intuitief/spiritueel/sensitief/. Waarom zou ik bij jou een abonnement afsluiten?

Juist als je zelf ook intuïtief/spiritueel/sensitief bent, is het ontzettend fijn en belangrijk dat ook jij bij iemand terecht kunt met jouw vragen. Hoe spiritueel je ook bent, je eigen gedachten en emoties doorkruisen wat jij voor jezelf  ‘doorkrijgt’. Een onafhankelijk persoon die met jou en je situatie meekijkt is dan juist belangrijk.

Ik heb al een coach/business coach (gehad). Waarom zou ik met jou in zee gaan?

Info die ik voor je doorkrijg kan gaan over zaken die jij bijvoorbeeld met een (business) coach hebt uitgestippeld, en waarvan jij van mij een second opinion wilt, omdat jij er bijvoorbeeld een bepaald gevoel bij hebt. Dus dit kan juist prima samengaan. Ook werk ik veel met ondernemers die niet weer een business coach nodig hebben, maar meer hun eigen koers willen volgen en daar extra info en helderheid bij kunnen gebruiken.

“Ja, Je hebt me overtuigd, ik ga ervoor!”